BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

İşte Adnan Polatın bombaları!

Galatasaray'da başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Adnan Polat'ın kozları hazır

Abone ol

Gökhan Ünal: Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve bonservisine tek kuruş ödenmeden getirilecek.

Mehmet Topuz: Yola Gökhan’la devam etmek istiyor. Polat, onu Fener’e kaptırmamaya kararlı.

Louis Van Gaal: Şu an AZ Alkmaar’ın başında. Florya’ya gelmek için Polat’tan işaret bekliyor.

Kalli’nin misyonu tamam

Galatasaray'da büyük kongreye sayılı günler kala, Adnan Polat’tan müthiş hamle... Seçime kırmızı pusula ile girecek olan ve kazanmasına kesin gözüyle bakılan Polat, hem üyeleri hem de taraftarı cezbedecek projeler peşinde. Ve bunların ilk ayağı; takıma yepyeni bir soluk kazandırma girişimi. Sarı-Kırmızılı ekipte yıllardır kemikleşen yapıyı, Karl Heinz Feldkamp’ı başa getirerek kırma hedefine büyük ölçüde ulaşan Polat, misyonunu tamamlayan kurt hocayı yeni sezonda tribüne çıkartacak.

Transfer listesini hazırlıyor

Adnan Polat’ın takımı emanet edeceği isim ise Hollanda’nın yetiştirdiği en ünlü ve en başarılı teknik direktörlerden biri; Louis Van Gaal... Şu sıralar ülkesinde AZ Alkmaar’ı çalıştıran 56 yaşındaki hoca, Florya’ya gelip yeni görevine başlamak için yalnızca Polat’tan bir işaret bekliyor. Hatta Gaal’in transfer listesini bile hazırlamaya başladığı ifade ediliyor. Louis Van Gaal daha önce Ajax, Barcelona ve Hollanda Milli Takımı’nda görev yapmıştı. Gaal bu sürede dünya futboluna sayısız yıldız kazandırdı.

Fenerbahçe de peşlerinde

Ve transferler... Adnan Polat’ın, ‘Van Gaal’in bilgisi dahilinde’ Kayserispor’un iki yıldızı Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz’un işini bitirdiği ve imza için 22 Mart’taki kongreyi beklediği öne sürüldü. Gökhan’ın mukavelesi sezon sonunda bitiyor ve bonservisi yok. Ancak golcü futbolcunun Galatasaray’a gelirken Topuz’u da yanında getirme görevini üstlendiği öğrenildi. Polat, takım arkadaşından ayrılmak istemeyen başarılı orta saha oyuncusunu Fenerbahçe’ye kaptırmamaya kararlı. Topuz da teklife sıcak bakıyor.

Fanatik