BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
HABER /  GÜNCEL

İşte Abdullah Cömert'in otopsi raporu

Antakya'da çıkan olaylarda hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in otopsisi tamamlandı.

Abone ol

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı, protesto gösterileri sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in otopsi işlemleri neticesinde "Ateşli silaha ait giriş çıkış deliği ve beyin dokusunda trace oluşturmuş herhangi bir lezyon saptanmadığını" bildirdi.

Antakya'daki Armutlu mahallesinde dün akşam saatlerinde protestocularla polis arasında çıkan çatışmada polisin müdahalesi sırasında Abdullah Cömert (22) başından yaralanmıştı.

Cömert kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

CÖMERT'İN SON MESAJI: BU YOLDA ÖLECEĞİZ

Hatay'ın merkez Armutlu Mahallesi'ndeki gösteriler sırasında başına isabet eden kurşunla yaşamını yitiren 22 yaşındaki Abdullah Cömert'in sosyal medyada, cep telefonundan son paylaştığı mesaj yürek burktu. Cep telefonundan, ölmeden 8 saat önce yolladığı mesajda yorgunluğundan söz eden Cömert, şunları yazdı:

"3 günde sadece 5 saat uyudum. Sayısız biber gazı yedim, 3 defa ölüm tehlikesi atlattım. Ve insanlar ne diyor biliyor musunuz? "Boşver ülkeyi sen mi kurtaracaksın" Evet kurtaramasakta bu yolda öleceğiz. (O kadar yorgunum ki, 3 günde 7 tane enerji içeceği 9 tane ağrı kesici ile ayaktayım. Sesim kısık vaziyette ama gene saat 6'da alanlardayım sadece devrim için)"