BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.399,74
HABER /  GÜNCEL

İstanbullu Gelin 19.bölüm fragmanı Süreyya ve Faruk dudak dudağa

Star Tv'nin ilgiyle beklenen dizisi İstanbullu Gelin 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk ve Süreyya'nın barışıp barışmayacağı merak ediliyor. İstanbullu Gelin yeni bölümde bu ortaya çıkacak.

Abone ol

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk ve Süreyya'nın aşkının anlatıldığı dizide bu akşam neler olacak? 6 Ekim 2017 Cuma günü İstanbullu Gelin yeni bölüm ile ilgili bütün detaylar internethaber'de.

Yeni sezona heyecanlı bir giriş yapan olan İstanbullu Gelin dizisi yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevilen dizi bu hafta 19. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde en çok merak edilen konu ise boşanma noktasına gelen Faruk ve Süreyya’nın akıbeti. Boşanma dilekçesindeki maddeler karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Faruk, şimdi ne yapacak? Garip’in ortaya çıkışı dengeleri nasıl değiştirecek?

FARUK AVUKAT CAN'A SİNİRLENİYOR

Süreyya'nın avukatı olan ve ilerleyen dönemlerde Sürayya'ya aşık olması beklenen Can ile Faruk arasında büyük atışmalar yaşanacak.