BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 18.bölüm fragmanı Faruk ve Süreyya boşanıyor mu?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin bu akşam 18.bölümüyle ekranlara gelecek. Faruk ve Süreyya'nın boşanma aşamasında olduğu İstanbullu Gelin 18.yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İstanbullu Gelin yeni sezon tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Süreyya ve Faruk'un boşanma aşamasında olması Esma Sultan'ı mutlu ediyor. Boşanmaya karar veren Süreyya, avukat bulmak için harekete geçecek. 2 yeni oyuncunun daha katıldığı İstanbullu Gelin 18. yeni bölüm detaylarıyla haberimizde.

İstanbullu Gelin yeni bölümü merakla beklenirken yayınlanan fragmanlar büyük bir sürprizi gözler önüne serdi. Cuma akşamları ilgiyle izlenen dizinin 2. sezonunda ekibe iki sevilen isim daha katıldı; Tamer Levent ve Murat Aygen. Sürpriz rollerle izleyici karşısına çıkacak olan usta aktörler, canlandırdıkları karakterlerle İstanbullu Gelin’e yeni heyecanlar katacaklar.

İSTANBULLU GELİN 18.BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

Süreyya, Faruk’tan beklemediği bir tepki ile karşılaşınca kendisini daha önce tasarlamadığı boşanma adımlarını atarken bulur. Faruk’un Bursa’ya dönmesi ile Boran konağında da boşanmanın etkileri hemen hissedilir. Esma ilk adımı atar. Artık Faruk evli olmayacaktır bu sebeple onların odası İpek ve Fikret’e tahsis edilecektir.

Süreyya, Faruk’a olan öfkesi nedeniyle avukat aramaya başlar. Dilara’nın düğün hazırlıkları devam ettiği için Bursa’ya dönen Süreyya, geçmişi ile yüzleşmek mecburiyetinde kalır. Faruk için ise Süreyya’nın Bursa’ya dönüşü önemli bir adımdır. Fakat bu sefer şaşırtma sırası Süreyya’dadır.