BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.485,94
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'daki çatışmadan acı haber son dakika şehit düştü

İstanbul Tuzla'da dur ikazına uymayan şüpheli bir şahsla polis arasındaki kovalamaca sonucu çatışma yaşandı. Olayda polis memuru Battal Yıldız ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis şehit düştü.

Abone ol

TUZLA'da polis ile şüpheli bir kişi arasında yaşanan kovalamacada polis memuru Battal Yıldız silahla vurularak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Olay  Tuzla İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri o sırada kaçan bir şüpheliye dur ikazında bulundu.

KOVALAMACA SIRASINDA POLİSİ VURDU

Kaçmaya devam eden şüpheli ile polis arasında cadde üzerinde kovalamaca yaşandı, Yaşanan kovalamacada şüpheli, kaçarken polis memuru Battal Y.'ye ateş ederek ağır şekilde yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat ekipleri sevk edildi. Polis memuru Battal Y. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı polis memuru Battal Yıldız'a kan vermek için hastaneye mesai arkadaşları da geldi.

HASTANEDE ACI HABER GELDİ

Ağır yaralı halde hastaneye ulaştırılan polis memuru Battal Yıldız müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

SALDIRGAN YAKALANDI

Olayı gerçekleştiren şüpheli ise Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak karakola götürüldüğü öğrenildi.