BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da yollara bakın 3 gün sonra bunu göremeyeceğiz

İSTANBUL'da her yıl olduğu gibi bu yıl da yollar boş. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar İstanbul'u terk edince ilde trafik yoğunluk oranı yüzde 17'ye düştü.

Abone ol

Trafik yoğunluğunun her gün yaşandığı İstanbul, son bir haftadır rahat nefes alıyor. İstanbul'un neredeyse tamamınında yollar bomboş kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasının gün içinde yüzde 17'lere kadar düştüğü görüldü.

Kurban Bayramı'nın birinci gününde ana yollarda araç yoğunluğu gözlenmiyor. D-100 karayolu Maltepe mevkiinde akıcı bir trafik var. Aynı şekilde Avrupa yakasında da trafik akıcı.

"KEŞKE HER GÜN BAYRAM OLSA AMA ÜÇ GÜN SONRA TRAFİK YENİDEN BAŞLAR"

Gebze-Harem seferi yapan bir minibüs şoförü yolların boşluğu nedeniyle sefer süresinin kısaldığını belirterek, "Şu anda trafik rahat. İstanbul boşaldı. Gebze'den Harem'e normalde bir buçuk saat olan seferim bir saate kadar düştü. Yollar bomboş. Normalde iki saati bulan akşamüstü seferlerimiz bir saate kadar düştü" diye konuşurken  Maltepe Köprüsü altında müşteri bekleyen bir taksici, "Yollardan gayet memnunum. Bomboş yollar. Keşke her gün bayram olsa ama üç gün sonra trafik yeniden başlar" dedi.