BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da yeni yıl coşkusu başladı

İstanbul'da 2013'ü sokak partileriyle karşılamak isteyenler sokakları doldurmaya başladı.

Abone ol

Yılbaşı kutlamalarının önemli noktalarından Nişantaşı ’nda yeni yıl a girmek isteyen vatandaşlar kutlama alanını doldurdu. Müzik ve ışık gösterileri eşleğinde coşan kalabalık, yeni yıla girme heyecanı yaşıyor.

İŞTE KENT MERKEZLERİNDEN RENKLİ KARELER... TIKLAYIN

Şişli Belediyesi ’nin Abdi İpekçi Caddesi üzerinde kurduğu platform çevresinde vatandaşlar toplanmaya başladı. Yılbaşına saatler kala kalabalık giderek artıyor. Işık ve müzik gösterileriyle coşan vatandaşlar, yeni yılı heyecanla bekliyor. Nişantaşı’nda belediyenin hazırladığı alanın yanı sıra her cadde ve sokakta ayrı bir eğlence var. Eğlence yerlerinin içinde ve önünde de vatandaşlar yeni yılı müzik ve çeşitli gösteriler eşliğinde bekliyor.

NİŞANTAŞI'NDA YAPAY KAR, TAKSİM'DE SAKİN ATMOSFER

Nişantaşı'nda yılbaşını kutlamak isteyen vatandaşlar izdihama neden olurken, Taksim Meydanı çevre düzenlemeleri nedeniyle şimdilik sakin görünüyor.

Ayrıca Nişantaşı'nda gökyüzünden "yapay kar" atılarak yılbaşı atmosferi yaşatılacak.

ORTAKÖY MEYDANI DOLDU

İstanbul'da eğlence merkezlerinden biri olan Ortaköy'de de yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. Ortaköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlar yeni yıla eğlenceyle giriyor.

Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonunda, Ortaköy Meydanı'dna kutlamalar için özel platform kuruldu. Boğaz manzarasında yeni yıla girecek vatandaşlar, yılbaşı kutlamalarına erken başladı. Saat 20:00’da DJ performansları ile dans etmeye başlayan vatandaşlar meydanı doldurdu. Meydanda eğlenen vatandaşların yanı sıra yeni yıla çalışarak girmeye niyetlenen çocuklar da vardı. Çocuklar, Noel Baba şapkası ve yılbaşına özel çeşitli oyuncaklar satarak para kazanmaya çalıştı.