BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da yakalandı ilaçlı meyve suyu ile uyutup...

ANTALYA ve 6 ilde içinde ilaç bulunan meyve suyunu ikram ettiği kişileri bayıltarak hırsızlık yaptığı öne sürülen zanlı, İstanbul'da yakalandı

Abone ol

ANTALYA'nın Alanya ilçesi ile 6 ilde vatandaşları içine ilaç koyduğu meyve suyuyla bayıltarak hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Alanya ilçesinde polis ekipleri, bir zanlının içinde ilaç bulunan meyve suyunu ikram ettiği 3 kişiyi bayılttıktan sonra para ve değerli eşyalarını çaldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Olayların gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Sinan S. (48) olduğunu belirledi.

Sinan S'nin Alanya'nın dışında, Aydın, Denizli, Kayseri, Sakarya, Kütahya ve Balıkesir'de de aynı yöntemle 6 kişiyi daha soyduğunu tespit eden polis ekipleri, zanlının İstanbul'da bir otele giriş yaptığı bilgisine ulaştı.

Sinan S, İstanbul'da kaldığı otelde polis ekiplerince gözaltına alındı. Alanya'ya getirilen şüpheli, çıkarıldığı Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.