BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.396,27
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da tüyler ürperten olay!

Sütlüce sahilinde gezintiye çıkan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında dehşete düştü

Abone ol

Sütlücü sahilinde 2 aylık bebek cesedi bulundu. Bebeği olay yerine gelen baba tehşis etti. Cesedin kendi bebeğine ait olduğunu gören baba, 2 aylık bebeğinin başucunda bayıldı. Bebeğin annesi ise çelişkili ifadeleri nedeniyle gözalına alındı.

Anne Sultan Suna A.’nın, “Lavaboya girecektim. Bu sırada orada bulunan bir kadın bebeğini bana bırakabilirsin dedi. Bende ona güvendim bıraktım. Ama çıktığımda ne bebeğim vardı ne de kadın” açıklaması ile kafa karıştırdı.

Edinilen bilgiye göre, Sütlüce sahilinde gezintiye çıkan vatandaşlar yaklaşık 2 aylık olduğu öğrenilen erkek bir bebeğe ait ceset buldu. Vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedi karaya çıkardı. Olay yerinde inceleme başlatan ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak detaylı bir çalışma başlattı.

'OYUNCAK BEBEK ZANNETTİK'

Eyüp bölgesinde sabah saatlerinde benzeri bir ihbar geldiği ve ardından dalgıç polislerin arama yaptığı öğrenildi. Görgü tanığı İsmail Demirhan, “Burada deniz kıyısında kayalıkların arasında gördük. Oyuncak bebek zannettik. Sonra gerçek olduğunu fark ettik ve daha sonra polise bildirdik. Zaten sabah saatlerinde ihbarı yapılmış ve Eyüp tarafında dalgıç polisler arama yapmış” dedi.

Yapılan ilk incelemelerin ardından bebeğin babasının tespit edildiği ancak henüz teşhis yaptırılmadığı öğrenildi. Polis buluntu cesetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, bebeğin bir cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

screen-shot-2013-07-02-at-10.44.19-am-1.png

BABA BEBEĞİ TEŞHİS ETTİ

Baba Erol A., olay yerine gelerek bebeği teşhis etti. Cesedin kendi bebeğine ait olduğunu gören baba, 2 aylık bebeğinin başucunda bayıldı. Bebeğin annesi Sultan Suna A. ise polise verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle gözaltına alındı.

BEBEĞİN ANNESİNİN AÇIKLAMASI KAFA KARIŞTIRDI

Sultan Suna A. polise verdiği ifadesinde, sabah saatlerinde bebeği ile birlikte Eyüp Sultan Camii’ne gittiğini bu sırada lavabo ihtiyacı için bebeğinin bir kadına teslim ettiğini söyledi. Sultan Suna A.’nın, “Lavaboya girecektim. Bu sırada orada bulunan bir kadın bebeğini bana bırakabilirsin dedi. Bende ona güvendim bıraktım. Ama çıktığımda ne bebeğim vardı ne de kadın” dediği öğrenildi.

Ancak polis, kadını verdiği çelişkiler bilgiler ve ifadeleri nedeniyle şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

SOKAK ORTASINDA İNFAZ!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
SİNİR KRİZİ GEÇİRTEN ÖLÜM!

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, 35 yaşındaki Cafer Kaman yolda yürüdüğü sırada yanına yaklaşan kamyonettekilerin tabancalı saldırısına uğradı. Kaman, olay yerinde yaşamını yitirirken, ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay, öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta yürüyen 4 çocuk babası Cafer Kaman'a, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin bulunduğu kamyonetten tabancayla ateş açıldı. Vücudunun değişik yerlerine kurşun isabet eden Kaman, yaralanarak yere yığıldı. Kamyonet olay yerinden uzaklaşırken, Cafer Kaman'ı yerde kanlar içerisinde görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polisin çevre güvenliğini aldığı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Kaman'ın öldüğü saptandı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Cafer Kaman'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Kürtçe ağıtlar yakarak fenalık geçiren kişiler, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Kaman'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Viranşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis, Cafer Kaman'a ateş açarak ölümüne neden olan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

3 YAŞINDAKİ ÇOCUK BALKONDAN DÜŞTÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BETON ZEMİNE ÇAKILDI

Çorum’un Osmancık ilçesinde balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, anneleri mutfakta yemek yaptığı sırada ağabeyi ile balkonda oynayan 3 yaşındaki Baki Kökten, kardeşinin bir anlık dalgınlığı sonucu balkon demirine tırmandı. Balkon demirine tırmandıktan sonra dengesini kaybeden küçük, ikinci kattan beton zemine düştü. Çocuğun düştüğünü gören çevre sakinleri, sağlık görevlilerine haber verdi. Kafasından darbe alan minik Baki, ilk önce Osmancık Devlet Hastanes’ine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kökten, Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu ağır olan minik Baki, Çorum’a götürülürken yolda hayatını kaybetti. Küçük Baki’nin cenazesi Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Kökten’in babasının İstanbul’da bir inşaat firmasında usta olarak çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.