BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da polise hain saldırı!

İstanbul'da teröristlerce Yenibosna'daki polis karakoluna kalaşnikoflu saldırı düzenlendi.

Abone ol
İstanbul Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi önünde 1'i kadın 2 terörist ses bombası attı. Teröristler daha sonra karakola giriş yapan 2 sivil polis aracına kalaşnikofla ateş açtı. Saldırıda yaralanan polis memuru tedavi altına alınırken, kadın terörist yaralı olarak yakalandı. Bu arada kaçan teröristin yakalanması için İstanbul genelinde kırmızı alarm verildi.
 
İstanbul Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi'ne, 2 sivil polis aracı giriş yaptığı sırada, 1'i kadın 2 terörist ses bombası atıp kalaşnikofla ateş açtı. Polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıkarken, araçlarda bulunan Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'nde görevli 1 polis hafif yaralandı. Kaçmaya çalışan kadın terörist de, yaralı olarak ele geçirildi. Yaralı polis, Bahçelievler Özel İlke Hastanesi'nde ayakta tedavi edilirken, yüzünden yaralanan kadın terörist, Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
ATILAN EL BOMBASI PATLAMADI
 
Öte yandan, saldırı sırasında teröristler tarafından atılan ancak patlamayan bir el bombası, bomba imha uzmanı ekipler tarafından kontrollü olarak imha edildi. 
 
Bu arada İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Bahçelievler 75. Yıl Polis Merkezi'ne gelerek incelemelerde bulundu. Çıkışta açıklama yapan Çapkın, "Polisler karakola girerken ses bombası atılmış. Bir polis hafif yaralandı" dedi. Saldırganlardan bir kadının yakalandığını belirten Çapkın, kaçan saldırganın yakalanması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

galeri.20121209095842.jpg
 
SALDIRGAN SOL ÖRGÜT ÜYESİ
 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yakalanan saldırganın yasa dışı sol bir örgüt mensubu olduğunun tespit edilduğunu söyledi.