BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet tahliye sonrası konuştu

Cübbeli Ahmet, tahliye sonrası Flaş TV'ye konuştu.

Abone ol

Cübbeli Ahmet tahliye sonrası Flaş TV'ye konuk oldu. Hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu bir kez daha söyleyen Cübbeli, cemaatinin twitter'da yürüttüğü kampanyadan örnekler verdi, tahliyesinin tüm İslam alemini sevindirdiğini söyledi.

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, çeteden yargılandığı davadan çıkan kararla tahliye oldu. Cezaevinden cemaat üyelerinin oluşturduğu uzun bir konvoyla ayrılan Ünlü, sohbetlerinin yayınlandığı Flaş TV'ye canlı yayın konuğu oldu.

MEKTUPTAKİ SÖZÜNÜ TUTTU

Ünlü, cezaevinde hükümete gönderdiği mektup gereği, tahliye sonrası daha öncezi açıklamalarının aksine bu kez siyaset konuşmadı. Tahliyesiyle, tüm İslam aleminin sevince bulaştığını söyleyen Ünlü, hakkındaki iddiaları ise "akla ziyan" suçlamalar olarak nitelendirdi. Ünlü şunları söyledi:

"Tutmadı yani böyle yalan yanlış şeyler. Maalesef uyduruluyor, sonunda hak meydana çıkar illa ki... Bir zaiyat oldu, bir sene hizmetler eksik kaldı, boşuna oldu. Allah'ın bir kaderi sırrı vardır ama insanları böyle lekelemek iftira atmak, bu kadar ucuz olmamalı. Bu kadar kolay olmamalı. Başımıza gelen olay ilginç bir komedi."

TWİTTER'DA TT OLDU

Cemaat mensuplarının Twitter'da Cübbeli Ahmet başlığıyla oluşturduğu ve sadece Türkiye'de değil dünyada da kimi zaman TT listesine giren Cübbeli, bu sayede fanatiklerinin de oluştuğunu söyledi. Cezaevine onbinlerce mektup geldiğini söyleyen Cübbeli, Amerikan ve İngiliz medyasının kendisini sorduğunu anlattı.