BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,16
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da okullar tatil mi? Valilik kararı ne?

İSTANBUL 'da okullar yarın yani 31 aralık 2015 perşembe günü tatil mi sorusu için gözler İstanbul Valiliği 'ne döndü. Vali Vasip Şahin'e okulları tatil et mesajı yağıyor.

Abone ol

İSTANBUL Valiliği okullar yarın tatil mi sorusunun yanıtı için öğrencilerin mesaj yağmuruna tutuldu. İstanbul Valisi Vasip Şahin 'e de twitterdan okulları tatil et mesajları yağıyor. Peki İstanbul'da okullar yarın yani 31 aralık perşembe günü tatil mi? İstanbul Valiliği 'nin kararı ne zaman belli olacak?

İstanbul 'da beklenen yoğun kar yağışı saat 14.00'da başladı. Kar şiddetini artırınca da twitterda İstanbul Valisi Vasip Şahin günün adamı oldu. İstanbullu öğrenciler vali Şahin'e 'okulları tatil' etmesi için dil dökmeye başladılar.

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

İSTANBUL Valiliği okullar tatil mi sorusunun yanıtını akşam yapacağı değerlendirme ile verecek. Öğleden sonra da öğrenciler tatil beklemişti ancak valilik böyle bir karar almadı. Yarın yani 31 Aralık perşembe günü için ise kar tatili kararı alınması çok yüksek bir ihtimal. İstanbul Valiliği 'nin son bir değerlendirme yaparak kararını vermesi bekleniyor.

İSTANBUL VALİSİ VASİP ŞAHİN 'E MESAJ YAĞIYOR

Sosyal medya ise İstanbul Valisi Vasip Şahin'e yağan tatil isteği kararları ile doldu. Vali Vasip Şahin henüz bu mesajlara bir yanıt vermiş değil. İşte Vasip Amca tweetleri;


İSTANBUL HAVA DURUMU KAR YAĞIŞI

İSTANBUL için yapılan hava durumu tahmini tuttu. Meteoroloji saat 14.00'da başlayacak demişti. Kar yağışı saat 14.00'da başladı ve etkisini giderek artırmaya başladı. Yarın yani perşembe günü çok daha yoğun kar yağışı olacak.