BIST 10.289
DOLAR 32,22
EURO 34,73
ALTIN 2.455,57
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da LCD televizyon cinayeti

Kuştepe'de birlikte yaşadığı kız arkadaşının babasını öldüren Tansu S. ve Ebru C. gözaltına alındı.

Abone ol

Şişli'de bir kişi, kızının beraber yaşadığı genç tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Tanju S, ''adam öldürmek'', Ebru C. ise ''cinayete azmettirmek'' suçlarından Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.   

Alınan bilgiye göre, Kuştepe Mahallesi Alev Sokak'ta oturan Adem C. (39) ile kızı Ebru C'nin (19) beraber yaşadığı Tanju S. (21) arasında evdeki LCD televizyon yüzünden tartışma çıktı. 

Tartışma sırasında Tanju S. tarafından bıçaklanan Adem C, kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.  

Olayla ilgili soruşturma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tanju S. ile Ebru C'yi gözaltına aldı. 

Tanju S. ile Ebru C'nin bir süre önce Kayseri'den İstanbul'a gelerek Adem C'nin evine yerleştikleri, İstanbul'da 6 ay boyunca iş bulamayan Tanju S'nin bunun üzerine Ebru C. ile birlikte Kayseri'ye geri dönmeye karar verdiği öğrenildi. 

Bir süre önce Adem C'nin evinde kullanılmak üzere bir LCD televizyon aldığı belirtilen Tanju S'nin televizyonu da beraberinde Kayseri'ye götürmek istediği, Adem C'nin buna karşı çıktığı ve tartışmanın bu konudan kaynaklandığı kaydedildi.