BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.438,19
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da terör zirvesi sona erdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Orgeneral Işık Koşener, Kuvvet komutanları ve ilgili bakanlar 'terör zirvesi' için biraraya geldi.

Abone ol

Ankara'da bugün sürpriz bir zirve var. Başbakan Erdoğan, ilgili bakanlar ve Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner ile kuvvet komutanlarının katılımıyla ''güvenlik zirvesi'' yapıldı. Akşam saatlerinde sona eren zirveyle ilgili açıklama yapılmadı.

Terörle mücadelede gelinen son durumla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği değerlendirme toplantısı saat 14.40'ta başladı.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşen toplantıya, Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili asker ve sivil bürokratlar katılıyor.

Son günlerde tartışılan "İki dil" ve "Demokratik özerklik" konularının da toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani ile Demokratik Toplum Kongresi üyelerinin sürpriz toplantıları da Ankara'da yankı bulmuştu. DTK'nın ortaya attığı kararlar da gündemin ilk sırasını oluşturacak.