BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

'Altın kariyer' ödülü sahiplerini buldu!

Muğla Üniversitesi başarılarını tescillediği dev isimlere ödüllerini verdi. İşte ödüle layık görülen isimler!

Abone ol

Türk Sineması, Tiyatrosu ve Müziğinin önemli isimleri Fatma Girik, Metin Serezli, Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Güven Kıraç, Manga Grubu, Şevval Sam ve Hayko Cepkin'e Altın Kariyer ödülleri verildi.

Muğla Üniversitesinin düzenlediği Altın Kariyer Ödülleri, Türk Sineması ve Tiyatrosu ile müzik dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Düzenlenen törende Fatma Girik, Metin Serezli, Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Güven Kıraç, Manga Grubu, Şevval Sam ve Hayko Cepkin'e Altın Kariyer ödülleri verildi.

Törende konuşan Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Altın Kariyer etkinliği ile sanatın çeşitli dallarında öncü olmuş insanları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ve etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
Törene katılan protokol üyelerinden ödüllerini alan ünlü sanatçı Metin Serezli, Türk Tiyatrosunun büyük bir sıkıntı içinde olduğunu söyledi ve destek istedi. Muğla Üniversitesi sahnesinde doğum gününü kutlayan Türk Sinemasının efsane ismi Fatma Girik'e ise bir öğrencinin yaptığı tablosu hediye edildi. Üniversite öğrencilerinden ödül almasının anlamının çok büyük olduğunu ifade eden Girik, ödülünü evinin en güzel köşesinde saklayacağını kaydetti.

Türk sinemasının genç temsilcileri Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk ve Güven Kıraç da aldıkları ödül karşısında çok mutlu olduklarını ifade ederlerken, geçtiğimiz yıl Türkiye'yi Eurovision şarkı yarışmasında temsil eden ve ikinci olan Manga Grubu, rock sanatçısı Hayko Cepkin ve güzelliği ile davetlileri büyüleyen Şevval Sam, sahnede söyledikleri şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.