BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da korkunç halk otobüsü kazası

İstanbul’da özel halk otobüsü yol kenarındaki ağaç dallarını toplayan iki kadına çarptı. Kazada bir kadın yaşamımı yitirdi.

Abone ol

İSTANBUL Beykoz ilçesinde Kavacık-Alibahadır seferini yapan M.G yönetimindeki özel halk otobüsü henüz belirlenemeyen nedenle yol kenarında belediye ekiplerinin budadığı ağaçların dallarını toplayan Hanife Güneysu (53) ile Şengül Gürsoy'a (48) çarptı.

Tepetarla Caddesi'ndeki kazayı gören çevredekiler, durumu sağlık ekipleri, polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, vatandaşların da yardımıyla Güneysu ve Gürsoy'u otobüsün altından çıkardı.

Sağlık ekipleri, Hanife Güneysu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan Şengül Gürsoy da Beykoz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öte yandan, şoför M.G. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Görgü tanıkları, sürücünün cep telefonuyla oynayarak ilerlediği sırada kaza yaptığını öne sürdü. Kaza nedeniyle Tepetarla Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı. Otobüsün kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

ozel-halk-otobusu-yol-kenarindaki-kadinlari-ezdi1-olu-1-yarali-3672-dhaphoto1,e9pytletwksudygs5llzzq.jpg

Özel Halk Otobüsleri Şirketleri'nden yapılan açıklamada "Kaza, normal seferini yapmakta olan C-1051 Kod numaralı halk otobüsü şoförünün kalp krizi geçirmesi sonucu olmuştur” ifadeleri kullanıldı.