BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,89
ALTIN 2.473,10
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda kalaşnikofla taradılar!

Sultangazi'de bir adam otomobiline binerken kalaşnikofla tarandı. Cinayetin kan davası yüzünden işlendiği tahmin ediliyor.

Abone ol

İstanbul Sultangazi'de 37 yaşındaki Mehmet Sait Dündar evinin önünde otomobiline bindiği sırada kalaşnikof ile vurularak öldürüldü.

Mehmet Sait Dündar, dün saat 22.30 sıralarında evinden çıktı ve kapının önünde park halinde bulunan otomobile bindi. Bu sırada otomobilin yanına yaklaşan kimliği belirsiz maskeli bir kişi, kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek ile ateş etti

Mehmet Sait Dündar vücuduna aldığı 14 mermi ile olay yerinde yaşamını yitirdi. Mehmet Sait Dündar'ın cesedi polis ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İşsiz olduğu ve yaralama ile çek senet suçlarından sabıkası bulunduğu belirtilen Mehmet Sait Dündar'ın kardeşinin bir yıl önce bir cinayet olayına adı karıştığı ve bu nedenle cezaevinde bulunduğu ortaya çıktı. Polis, 6 kişinin gözaltına alındığını, cinayetin kan davası yüzünden işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor