BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,85
ALTIN 2.439,13
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da deprem SON DAKİKA İstanbul sallandı

İstanbul'da deprem mi oldu? İstanbul'da bugün deprem meydana geldi. Saat 12.26 sıralarında İstanbul'da uzun süren bir sarsıntı yaşandı. İstanbul'da yaşanan deprem diğer illerde de hissedildi.

Abone ol

İSTANBUL ve Çanakkale'de deprem son dakika... İstanbul'da deprem mi oldu son dakika...

İstanbul'da bugün deprem meydana geldi. Ege'de meydana gelen deprem Çanakkale ve İstanbul'da da hissedildi son dakika deprem haberi.

İstanbul'da yaşanan deprem diğer illerde de hissedildi. İstanbul'da yaşanan deprem sonrası bir çok vatandaş büyük korku yaşadı. İstanbul'da yaşanan depremin şiddeti ve detaylarını sizlerle paylaşacağız. İstanbul'da da hissedilen deprem hakkında son bilgileri sizlere anında aktaracağız.

İstanbul'un bütününde hissedilen deprem büyük korku yarattı. Depremin merkez üssü henüz bilinmiyor... Deprem nedeniyle İstanbullular korku içinde sokaklara fırladı. Depremin uzun sürmesi yaşanan paniği arttırdı. Kısa bir süreliğine telefonlar kilitlendi..

İlk gelen bilgilere göre merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü 6.5

EGE DENİZİ'NDE DEPREM SON DAKİKA - YARALILAR VAR 

MARMARA, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi.

Depremin merkez üssü Gökçeada'nın batısı.

YARALILAR VAR

Deprem birçok yerde paniğe neden olurken, binalardan atlayanlar ve bu nedenle yaralananlar oldu. Şarköy’de binadan atlarken yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Deprem ilk belirlemelere göre başta Gökçeada olmak üzere Edirne ve Çanakkale’nin bazı yerleşim merkezlerinde binalarda hasara neden oldu. Gökçeada'da bazı çürük binaların çatılarında çökme oldu, 3 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

ÇANAKKALE VALİSİ'NDEN DEPREM AÇIKLAMASI

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Ege'deki denizindeki 6,5 büyüklüğündeki depremle ilgili yaptığı açıklamada, "Çanakkale il merkezi ve ilçelerinde herhangi bir can veya mal kaybı yok. Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel, ilçeye bağlı köyleri geziyor. Bu ilçede hayat normal olarak devam ediyor" dedi. 

İSTANBUL'DA DEPREM SON DAKİKA- DEPREM ANI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ