BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da çok sayıda ilçede operasyon

İstanbul'da birçok ilçede özel harekat polisleri destekli eş zamanlı terör operasyonu düzenlendi.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sancaktepe ve Çekmeköy'de daha önceden belirlenen çok sayıda adrese şafak vakti operasyon düzenledi.

17 KİŞ GÖZALTINDA

İstanbul'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 17 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir teknik ve fiziki olarak takip ettikleri terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi bir grubun provokatif eylemlerde bulunabileceği tespiti üzerine Sancaktepe, Çekmeköy, Bahçelievler ve Başakşehir'de 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'sinin başka suçlardan arandığı öğrenildi.

terör.20150606114440.jpg

BASIN MENSUPLARINA TEPKİ
Bu sırada şüphelinin yakınları operasyonu görüntüleyen gazetecilere tepki gösterip üzerlerine yürüdü. Polisin araya girmesi sonucu da gerginlik sona erdi.

ŞÜPHELİLER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Operasyonun içeriği hakkında bilgi verilmezken, diğer adreslerde de çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sivil polis araçlarıyla hastaneye getirilen ve aralarında kadınların da bulunduğu şüpheliler, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

operasyon.20150606114450.jpg