BIST 9.989
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.435,55
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu saat saat son rapor!

İstanbul hava durumu saat saat son raporları meteoroloji açıkladı. İstanbul'da gün boyu şiddetli yağmur etkili olacak. İstanbul'da yarın yani 6 Şubat cumartesi günü karla karışık yağmur görülecek.

Abone ol

İSTANBUL hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı kar geliyor. Dün gece başlayan etkili yağışlar bu akşam rüzgarın da etkisi ile kendini kar yağışına bırakacak. Özellikle İstanbul'da yarın karla karışık yağmur görülecek. Sıcaklık değerleri düşüyor. İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklık değeri 7 derece olacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR AKŞAM GELİYOR!

İSTANBUL hava durumu son raporlara göre şiddetli yağışların ardından kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da aniden düşen sıcaklık değerleri özellikle cumartesi günü kar yağışı ile kendini gösterecek.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu meteoroloji son tahminleri açıkladı. Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışiların genellikle yağmurlu, Trakya geneliyle akşam saatlerinden sonra bölge genelinin karla karışık yağmurlu ve yüksek kesimlerinin kar yağışlı olması bekleniyor. Yağışların bölge genelinde yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor. Yarın 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.

İstanbul için saatlik hava durumu raporu

MARMARA VE İSTANBUL İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI!

Bugün akşam saatlerinden sonra Trakya ve Kıyı Ege’de başlayacak yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların 05.02.2016 Cuma günü Marmara bölge geneli ile Kıyı Ege’de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak olan yağışların; Cuma günü hava sıcaklığının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya’da ve Marmara’ nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli (40-70 Km/S) olarak esmesi beklenmektedir.
İstanbul il genelinde bu gece saatlerinde başlayacak olan yağışın Cuma gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin edilmektedir. Yağışların; Cumartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, Trakya kesimi ile akşam saatlerinden sonra Marmara bölgesi ve iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi beklenmektedir. Yağışların; Marmara bölge geneli ve Kıyı Ege ile gece saatlerinden sonra Zonguldak, Düzce, Bartın ve Bolu çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Yurt genelinde 5 günlük hava raporu