BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul bu tecavüz skalndalı ile sarsıldı

Maltepe'de yaşları 17 ila 22 arasında değişen 7 genç, 16 yaşındaki N.G. adlı genç kızı bir eve kapatarak bir hafta boyunca tecavüz etti.

Abone ol

7 genç, 16 yaşındaki kızı eve kapatıp bir hafta boyunca tecavüz etti

Maltepe'de yaşları 17 ila 22 arasında değişen 7 genç, 16 yaşındaki N.G. adlı genç kızı bir eve kapatarak bir hafta boyunca tecavüz etti.

Bir arkadaşı tarafından çekilen çıplak resimleriyle şantaj yapılarak getirildiği evde defalarca tecavüze uğrayan genç kız, kaçıp ailesine sığındı.

Maltepe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 7 tecavüzcüyü yakaladı.

 HEM ANNESİNE HEM KIZINA TECAVÜZ ETTİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

 

[PAGE]

Konya’da, dağlık alanda vücudu yanmış olarak bulunan kadının, ilişkiye girdiği iki erkek tarafından kemerle boğulduktan sonra üzerine benzin dökülerek yakıldığı belirlendi. İki zanlının, kadının 14 yaşındaki kızına da tecavüz ettikleri ileri sürüldü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçen yıl 26 Aralık'ta merkez Selçuklu ilçesine bağlı Ardıçlı köyü yakınlarındaki dağlık alanda, vücudunun tamamı yanmış bir kadın cesedinin bulunması üzerine soruşturma başlattı.

Üzerinden kimlik çıkmayan kadının yakınlarından da kayıp müracaatı gelmedi. Kimlik bilgilerine ulaşmak isteyen cinayet dedektifleri, yanmış cesedin başına peruk takıp, makyaj yaparak vesikalık fotoğrafını çekti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yardımıyla kadının fotoğraftaki solgun yüzüne bilgisayarda renk verilip, kapalı gözlerin yerine göz ilave edildi. Daha sonra bu fotoğraf üzerinden tehdit, şiddet, hayat kadını ve 5 yıl içinde kadın kayıp başvuruları gibi poliste kaydı bulunan yaklaşık bin kadın üzerinde araştırma yapıldı.

PHOTOSHOP'TA ELDE EDİLEN FOTOĞRAF YOL GÖSTERİCİ OLDU

2008 yılında kocasından boşanmaya karar verdikten sonra evden ayrılan ve kayıp müracaatı yapıldıktan 4 ay sonra bulunan Fatma Yazan'ın (37) vesikalık fotoğrafıyla, bilgisayarda yapılan çalışmayla elde edilen fotoğrafın birbirine benzediği fark edildi.
Dedektifler, resmi kayıtlardan kadının en son oturduğu eve gitti.

Taşındığı belirlenen Yazan'ın çalıştığı kafeteryaya giden ekipler, cesedin ortalıklarda görünmeyen kadına ait olduğu fikri üzerine yoğunlaştı.

Fatma Yazan'ın birçok erkekle bağlantısı olduğunu ancak sürekli iki erkekle görüştüğünü tespit eden ekipler, söz konusu iki kişinin ceset bulunduktan 10 gün sonra kenti terk ettiğini belirledi.

Oluşturulan özel ekip, İzmir'deki Halil T. (32) ile Ankara'daki Ramazan A'yı (37) takibe aldı. Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından aynı anda gözaltına alınan her iki zanlı da suçunu itiraf etti.

Zanlıların ifadelerinde, Fatma Yazan'ın birçok erkekle ilişkisi olduğu için bu durumu hazmedemediklerini, olay günü bir araçta ilişkiye girdikleri genç kadını daha sonra kemerle boğduklarını, ardından da benzin dökerek yaktıklarını söyledikleri öğrenildi.
Suçu birlikte gerçekleştiren her iki zanlının da genç kadını kemerle boğma işini birbirlerinin üzerlerine attıkları bildirildi.

Ayrıca olaydan sonra yakalanacakları günü beklediklerini vurgulayan zanlıların, yaşananlardan sonra gece uyuyamadıklarını, bu nedenle sürekli alkol alıp her şeyi unutmaya çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi.

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA DA TECAVÜZ ETTİKLERİ İDDİASI

Genç kadının 14 yaşındaki kızı N.E'nin de Halil T. ve Ramazan A'nın tecavüzüne, üvey babası Hasan Hüseyin E'nin (53) de tacizine uğradığı öne sürüldü.

Yakınlarından yardım isteyen ancak kimsenin kendisine kucak açmaması üzerine Halil T, ile birlikte yaşamak zorunda bırakılan N.E'nin birden ortadan kaybolan annesini sürekli zanlılara sorduğu ancak farklı yalanlarla oyalandığı öğrenildi.

Her iki zanlı ile üvey babasından şikayetçi olan N.E'nin Sosyal Hizmetlere bağlı bir yurda yerleştirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan ve polisteki işlemleri tamamlanan zanlılardan eşinden boşanmış olan Halil T. ile evli ve iki çocuğu olan Ramazan A, "kasten ve hunharca adam öldürmek" ile "tecavüz" suçundan, Hasan Hüseyin E. ise "cinsel taciz" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

EŞİNDEN ÖYLE BİR İNTİKAM ALDI Kİ...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sivas'ta eşinin boşanmak istediği şahıs, intikam almak için 13 yaşındaki kayınbiraderini kaçırıp derede boğduktan sonra başını taşla ezerek öldürdü.

10 gün önce cezaevinden tahliye olan M. A. G. (24) 28 Mart'ta Sivas'ta ilköğretim 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki kayınbiraderi A. K.'yi okula gelerek kaçırdı. 2 gün boyunca A. K.'yi Gümüşdere beldesinde bir ağılda saklayan M. A. G. kayınbiraderini derede boğduktan sonra başını taşla ezerek öldürdü. Kaçırılma olayının ardından Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler operasyon başlattı.

Operasyon sonucunda A. K.'nin dere kenarında başı taşla ezilmiş halde cesedini buldu. Cinayeti gerçekleştirdiği iddia edilen eniştesi M. A. G. de yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ve özel harekat ekipleri olayın gerçekleştiği alanda geniş güvenlik önlemleri aldı. 13 yaşındaki A. K.'nin cesedi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

EŞİNDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRMÜŞ

İddiaya göre, 10 gün önce cezaevinden tahliye olan M. A. G. eşinin boşanma isteğiyle karşılaştı. Eşinin kendisinden boşanmak istediğini öğrenen şahıs Sivas'ta ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki kayınbiraderi A. K.'yi okuldayken kaçırdı. A. K.'yi 2 gün boyunca Gümüşdere beldesinde bir ağılda saklayan M. A. G. eşini ikna edemeyince kayınbiraderini derede boğduktan sonra başını taşla ezerek öldürdü.

OTOMOBİLİ İLE DEREYE UÇTU VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ADANA'nın Saimbeyli İlçesi'nde, dereye uçan otomobilde bulunan biri emekli polis iki kişi kayboldu.

Sabah saatlerinde bir vatandaş, Saimbeyli Tufanbeyli yolu üzerinde bulunan Obruk Deresi'ne düşmüş bir otomobil gördü. Aracını durdurarak otomobili kontrol eden kişi, çevrede kimseyi göremeyince durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada dere içinde bulunan 01 FA 854 plakalı otomobilin emekli polis memuru 45 yaşındaki Mehmet Yahşi'ye ait olduğunu saptadı. Araç sahibinin yakınları ile irtibata geçen polis, Yahşi'nin yanında Kayseri'nin Develi ilçesi Eşelik Köyü Muhtarı 56 yaşındaki Ahmet Fırat'ın da olduğunu belirledi. Her iki kişiye de ulaşılamaması üzerine polis ekipleri arama çalışması başlattı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nden çağırılan su altı polisleri ve vatandaşların katılımıyla hava kararana kadar arama çalışması sürdürüldü ancak sonuç alınamadı. Arama çalışmalarını, Saimbeyli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Canalıcı, ve ilçe Emniyet Amiri Özcan Koç takip etti.

Havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verilirken sabah erken saatlerde daha kapsamlı olarak devam edeceği bildirildi. Dere içerisinden çekici yardımıyla çıkarılan araç polis merkezine çekilerek inceleme yapıldı.

SOKAK ORTASINDA İNFAZ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

GAZİANTEP'te, pazarda satıcılık yapan 6 çocuk babası Servet Karayılan kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce öldürüldü.

Cinayetin kan davası yüzünden işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Mevlana Mahallesi, Hafız Tevfik Caddesi'nde, bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, evine gitmekte olan Servet Karayılan kimliği henüz belirlenemeyen, ancak iki kişi oldukları belirlenen şahıslar tarafından kafasından ve sırtından toplam 6 kurşunla vuruldu.

Zanlılar, olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yere yığılan Karayılan çevredekiler tarafından çağrılan bir ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Servet Karayılan, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan polis 10 kovan bulunurken, görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre zanlılardan birinin olaydan sonra kaçarken telefonla, “İş bitti. Tamam" diyerek birilerine bilgi verdiği öne sürüldü.

Bu arada Servet Karayılan'ın kızkardeşinin oğlunun, Almanya'da 5 ay önce bir tartışma sonucu bir yakınını öldürdüğü, ayrıca kardeşlerinin de başkalarıyla husumetinin olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.