BIST 10.695
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.425,22
HABER /  DÜNYA

İsrail saldırısı tam anlamıyla terördür!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Gazze'ye yapılan insafsızca saldırıyı değerlendirdi...

Abone ol

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'ye insafsızca saldırdığını belirterek, "Üst düzey bir Hamas yetkisili öldürüldü, İsrail'in Gazze'ye saldırısı tam anlamıyla bir terördür" dedi.

Çelik yaptığı açıklamada İsrail'in yine her zaman yaptığı şeyleri yaparak Gazze'ye insafsızca saldırdığını söyleyerek, "İsrail, üst düzey bir Hamas yetkilisini ödürdü. İsrail'in Gazze'ye saldırısı tam anlamıyla terördür. Adına duman bulutu denilen, Israil'in Gazze saldırısı, insafsız bir eylem. İsrail savaş seviyor" diye konuştu.

ABD seçimlerinde taraf olan, tuttuğu taraf yenilince derin yenilgiye uğrayan Netenyahu hükümetinin iç siyaset ihtiyaçları için saldırıdığına dikkat çeken AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik şunları kaydetti:

"Netenyahu hükümeti, iç siyaset ihtiyacı adına Gazze'ye insafsızca saldırıyor. Savaşın iç siyaset için kullanılmasının en ilkel biçimi bu. Tüm bölgede yeni düzen kurulurken, İsrail hükumeti diktatörlerle aynı hizadaki savaş politikasından vazgeçmeyeceğini ilan ediyor. Tevrat'tan yaptığı alıntıyı, askeri operasyona ad olarak verip, insanların üstüne bomba yağdıran bir zihniyet bu."