BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.499,92
HABER /  GÜNCEL

İsrafil Kışla aslen nereli eşi ve 5 çocuğu kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak atanan İsrafil Kışla, aslen Artvin Şavşatlı ve 1959 doğumlu. Annesinin adı Emine babasının adı Süleyman olan İsrafil Kışla, ilahiyat mezunu. Evli olan İsrafil Kışla'nın 5 tane çocuğu vardır. Geçen yaz kızı Elif Kübra'yı evlendirmişti.

Abone ol

İsrafil Kışla kimdir, aslen nereli, kaç yaşında soruları Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak atananmasının ardından merak konusu oldu. Aslen Artvinli olan İsrafil Kışla, 1959 doğumlu evli olan İsrafil Kışla'nın 5 çocuğu var. Son olarak kızı Elif Kübra'yı Erdoğan'ın şahitliğinde evlendirmişti.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak atanan İsrafil Kışla, 10 Mart 1959'da Artvin Şavşat'ta doğdu. Baba adı Sultan Süleyman, anne adı Emine'dir.

1959 doğumlu evli olan İsrafil Kışla'nın 5 çocuğu var. Son olarak kızı Elif Kübra'yı Erdoğan'ın şahitliğinde evlendirmişti.

Yönetici; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisans ve doktora yaptı.

İlim Yayma Cemiyetinde Genel Müdürlük ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

24. Dönemde Artvin Milletvekili seçildi. Kuveyt Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği yaptı. AK PARTİ Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısıdır.

İngilizce, Gürcüce ve Arapça bilen Kışla, evli ve 5 çocuk babasıdır