BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
HABER /  MAGAZİN

İsmet Özhan kimdir nereli şimdi ne yapıyor değişimin böylesi

İsmet Özhan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Muazzez Ersoy ile evlenen daha sonra boşanan İsmet Özhan şu anda ne iş yapıyor? İsmet Özhan'ın son hali internethaber'de.

Abone ol

İsmet Özhan Sayısal Loto'yu tutturan tek ünlü isim. Hem magazin dünyasında hem de moda dünyasında tanınan bir isim olan İsmet Özhan, Muazzez Ersoy'dan boşandıktan sonra Londra'da giden İsmet Özhan'ın hayatına yakından bakalım.

İsmet Özhan, 1958 yılında İstanbul’da doğdu. Model olarak kariyerine başlayan İsmet Özhan, birçok dizi ve filmde oynadı. 1984 yılında senaryosunu Murathan Mungan’ın yazdığı, yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı ve başrolünde Müjde Ar’ın oynadığı “Dağınık Yatak” filmi ile sinema oyunculuğuna başladı.

İsmet Özhan, Muazzez Ersoy ile 18 Haziran 2001 tarihinde evlendi. 4 ay sonra boşandı.

SAYISAL LOTO'YU TUTTURDU

1997 yılında senaryosunu Nuran Devres’in yazdığı, yönetmenliğini Osman Seden’in yaptığı “İntizar” adlı televizyon dizisinde Sadi karakterini canlandırırken Muazzez Ersoy, Hazım Körmükçü, Tomris Oğuzalp, İpek Tuzcuoğlu, Cem Kurtoğlu, Müge Oruçkaptan, Eşref Kolçak, Zerrin Arbaş ile beraber rol aldı. İsmet Özhan, 1998 yılında Sayısal Loto’nun çekilişinde 6 bilerek yaklaşık 168 milyar lira ikramiye kazandı.

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNDÜ

Boşandıktan sonra 2004 yılında Londra’ya yerleşti. 8 yıl orada çalıştı ve yaşadı. Hürriyet gazetesinin Londra temsilcisi Ayşegül Ekinci ile iki yıl nişanlı kaldı, sonra ayrıldılar. 2012 yılında Türkiye’ye döndü, Alaçatı’ya yerleşti.

SON HALİ HERKESİ ŞOKE ETTİ

Hem fiziğiyle hem de yakışıklılığıyla dikkat çeken İsmet Özhan'ın son halini görenler adeta şoke oldu.

Muazzez Ersoy'un büyük aşkıydı İsmet Özhan'ı gören tanıyamıyor!