BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İsmail bulundu ama...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde arkadaşlarıyla serinlemek amacıyla Dicle Nehri’ne giren ve akıntıda kaybolan çocuğun cesedi, arama kurtarma ekiple...

Abone ol

Şırnak’ın Cizre ilçesinde arkadaşlarıyla serinlemek amacıyla Dicle Nehri’ne giren ve akıntıda kaybolan çocuğun cesedi, arama kurtarma ekipleri tarafından bulundu.
Cizre’de önceki gün öğle saatlerinde arkadaşları ile Dicle Nehri’ne serinlemek için giren İsmail Güzel (10) akıntıya kapılarak suda kayboldu. Vatandaşların yaptığı arama çalışmaları sonuç vermeyince yetkililer tarafından su altı arama kurtarma ekipleri ilçeye çağrıldı. Van ve Diyarbakır’dan Cizre’ye gelen Su Altı Arama Kurtarma ekiplerinin dün öğle saatlerinden buyana yapmış olduğu arama çalışmaları neticesinde nehirde kaybolan İsmail Güzel’in cesedi kaybolduğu alanın yüz metre ilerisinde bulundu. Kayıp çocuğun cenazesi nehirden çıkarılırken, Güzel’in ailesi ve yakınları Kürtçe ağıtlar yaktı. Dicle Nehri’nden çıkarılan İsmail Güzel’in cenazesi, otopsi için Cizre Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)