BIST 10.180
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.403,30
HABER /  GÜNCEL

İskenderpaşa Cemaati seçim kararını açıkladı!

İskenderpaşa Cemaati 31 Mart seçimlerinde Erdoğan'a desteklerinin devam edeceğini açıkladı. İskenderpaşa Cemaati'nin lideri ​Muharrem Nureddin Coşan imzasıyla yayınlanan metinle 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'na ve Başkan Erdoğan'a olan desteğin devam edeceği vurgulandı.

Abone ol

Türkiye 31 Mart 2019 yerel seçimleri için bir kez daha sandık başına gitmeye hazırlanırken, yerel seçimde hangi cemaatin kimi destekleyeceği noktasında da büyük bir merak hakimdi. Yerel seçimler için oyunu kime vereceğini açıklayan cemaatlerden biri de İskender Paşa Cemaati oldu.

Mahmud Esad Coşan’ın Avustralya'da bir TIR kazasında vefat etmesi akabinde Muharrem Nureddin Coşan’ın liderliğini üstlendiği İskender Paşa Cemaati’nin tavrının ‘Cumhur İttifakı’ndan yana olduğu ortaya çıktı.

 Muharrem Nureddin Coşan imzalı metinle kamuoyuna duyurulan bu destek açıklamasında 'Cumhurun Müttefiki Aziz Başkanım' ifadesinin yer alması dikkat çekti. İşte Başkan Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na olan desteğin paylaşıldığı o açıklama: