BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20
HABER /  MEDYA

İsimsizler 22.bölüm canlı bombaları durdurmaya çalışıyor

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi İsimsizler 22.yeni bölümüyle bu akşam ekranda. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören İsimsizler yeni bölümde neler olacak? İsimsizler 22.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Ekranların aksiyonu yüksek dizilerinden biri olan İsimsizler 22.yeni bölümde yine nefesler tutulacak. Soluksuz izlenen dizilerin başında olan İsimsizler yeni bölüm neler olacak hep birlikte bakalım.

İsimsizler yayınlanan 22. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi İsimsizler'in yeni bölümünde İsimsiz kahramanlar, İstanbul'daki terör saldırılarını engelleyebilecekler mi? İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

İSİMSİZLER YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İstanbul sabah erken saatlerde gerçekleşen terör saldırısının şokunu yaşamaktadır. Fatih'ler patlamanın olduğu emniyet binasına yetişmişler ve yardım etmektedirler. Canlı bombanın yankısı, örgüt kampına kadar ulaşmıştır. Kampta duyduğu haber Afran'ı harekete geçirir. İstanbul'da başka canlı bombalar da vardır. Bunu öğrenen Fatih'ler için şehirde bir kaçma kovalamaca başlar.

Bombaların izini bulmak ve engellemek için, her taşın altına bakarlar. Kudret bu durumu keyifle izlerken, Handan da bombaları engellemek için elinden geleni yapar. Fatih, Handan'dan iyiden iyiye şüphelenmeye başlamıştır. İsimsizler, başka bir patlama olmadan, bu terör saldırılarını engelleyebilecekler mi? Kamptan kaçmayı başaran Damla'yı ne gibi sürprizler bekliyor?