BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.439,57
HABER /  MEDYA

İsimsizler 19.yeni bölüm bu akşam neler olacak Handan kurtulacak mı?

Kanal D'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve yayın günü değişen İsimisizler bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. İsimsizler 19.yeni bölümde bu akşam nefesler tutulacak. İsimsizler yeni bölüm detayları haberimizde.

Abone ol

Aksiyonun eksik olmadığı dizi İsimsizler'de bu akşam yine nefesler tutulacak. İsimsizler yeni bölümde neler yaşanacak? Gelin hep birlikte İsimsizler'e bakalım.

Ekim pazartesi yayınlanan İsimsizler son bölümde, herkesi şaşırtan gelişmeler üst üste yaşanmıştı. Kurmay'ın emri ile İstanbul'a gelen ve Kudret'in örgütüne giren Afran, bir anda karşısında Fatih'i bulmuştu. Kudret'in uzun zamandır planladığı sevkiyat işini öğrenen ve oraya baskına giden Fatih, orada amcası Afran'ı görünce şok olmuştu. Amcasının gerçek kimliğini bilmeyen ve onu bir hain olarak bilen Fatih, ikince defa onu elinden kaçırınca ise işin rengi değişmişti.

Öte yandan planlarına bir yenisini ekleyen Kudret, tüm ekibi Afran sayesinde tuzağa düşürmüştü. Kudret'in adamları tarafından tuzağa düşürülen ekipten Handan vurulmuştu. Handan'ın vurulması Fatih'i derinden sarmıştı. Peki yeni bölümde Handan'a ne olacak?