BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone XS ve XR modellerinde 800 TL'lik indirim

iPhone'un, Türkiye'de sunduğu yeni modellerinin fiyat etiketleri dudak uçuklatmıştı ancak Amazon Türkiye'de de satışa çıkan telefonlarda büyük bir indirime gidildi.

Abone ol

iPhone XS , iPhone XS Max ve iPhone XR modellerinin ülkemizde satışa çıkmasıyla birlikte alıcılarını bulmaya başladı. Ortalama olarak 10 bin TL’ lik fiyat etiketi ile satışa sunulan yeni iPhone modellerinin fiyatı Türk kullanıcılarının tepkisini çekmişti.

Kur farkından dolayı bu fiyatların ortaya çıktığı bilinen modellerin Türkiye fiyatı, Amazon Türkiye üzerinden yaklaşık olarak 800 TL gibi bir indirim ile birlikte satışa sunuldu.

iPhone XS ve iPhone XR'a büyük indirim
Bilindiği üzere Apple Türkiye tarafından açıklanan fiyatlarda, iPhone XS fiyatı 9,899 TL olarak görünürken, iPhone XS Max fiyatı ise 10,999 TL’den başlayan fiyat etiketiyle satışa çıkmıştı. XR modeli ise 7.399 TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. 

Yalnızca Amazon Türkiye'de indirim
Bugün ise yaşanılan gelişme ile birlikte Amazon Türkiye yeni iPhone modellerinin Türkiye fiyatında ciddi bir indirime gitti. Yaklaşık olarak 700- 800 TL gibi bir indirim ile Apple Türkiye Garantili yeni nesil iPhone’ları satışa sunan Amazon, yeni iPhone alacaklara güzel bir fırsat sundu.