BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İntikam için kameralı cinsel taciz!

Abla, kızkardeşi ile ilişkiye girip aramayan gençten öyle bir intikam aldı ki, böylesine intikam değil, işkence denir;

Abone ol

N.Ö. adlı kız, ilişkiye girdikten sonra kız kardeşinin telefonlarına çıkmayan 17 yaşındaki R.K.’yı 3 erkekle birlikte kaçırdı. Çırılçıplak soyulan genç taciz edildi, kamerayla kayıt alındı.

AHT'den Özlem Yıldız'ın haberine göre; Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde davası devameden olaylar zinciri, 17 yaşındaki F.Ö.’nün kendi rızasıyla aynı yaştaki erkek arkadaşı R.K. ile ters ilişkiye girmesiyle başladı.

SOYUP, TACİZ ETTİLER, KAMERAYA ÇEKTİLER

R.K. ilişkiden sonra genç kızın telefonlarına çıkmayınca F.Ö. durumu ablası N.Ö. ile paylaştı; devreye ablanın sevgilisi F.C. girdi.

Abla-kardeş, yanlarına F.C. ve onun 2 erkek arkadaşını da alarak R.K.’yi kaçırıp metruk bir binaya götürdü.

2 kız araçta beklerken, 3 erkek R.K.’yi binanın üst katında önce çırılçıplak soydu, ardından cinsel tacizde bulunarak bu görüntüleri cep telefonu kamerasına çekti.

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRDÜLER

Vücudunda sigara söndürdükleri R.K.’yi öldüresiye döven 3 erkek, saatler süren işkencenin ardından R.K.’yi olay yerinde bırakıp kaçtı. R.K. kendine geldikten sonra polise giderek şikâyetçi oldu.

Olayın ortaya çıkmasının ardından F.Ö. kendisine verilen uyku ilacının etkisiyle erkek arkadaşıyla zorla birlikte olduğunu ileri sürdü.

ÇIPLAK GÖRÜNTÜLER BEKLENİYOR

R.K. ‘yaşı küçük kızla isteği dışında zorla birlikte olmaktan’, diğerleri de yaptıkları işkenceden tutuklandı.

R.K. ve F.Ö. daha sonra tahliye edilirken; abla N.Ö., sevgilisi ve sevgilisinin 2 erkek arkadaşı 32 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Mahkeme, R.K.’nin cep telefonu kamerasıyla çekilen çıplak görüntülerini bekliyor.

YASAK AŞK YAŞADIĞI BALDIZINI ÖLDÜRDÜ

[PAGE]

Ataşehir'de iddiaya göre bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı baldızının kendisinden ayrılmak istemesine kızan adam baldızını tek kurşunla öldürdü. 2 gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesine yenik düşen genç kadının organlarının bağışlanacağı öğrenildi.

Yeni Çamlıca Sakarya Caddesi Anadolu Sokak'ta meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. Eniştesi Cemal Alkan (39) ile bir süredir gönül ilişkisi yaşayan Sevim Postalcıoğlu (33) Alkan'a bu ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi.

Baldızının isteğine kızan Alkan, Postalcıoğlu ile tartışmaya başladı. Genç kadının ilişkiyi bitirmek istemesini kabul etmeyen Alkan, silahını çıkarak Sevim Postalcıoğlu'nun (33) kafasına bir el ateş etti. Ağır yaralanan genç kadın ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Bayramın ikinci günü meydana gelen olayın üzerinden geçen iki gün içerisinde yaşam savaşını kaybeden Sevim Postalcıoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna aldırılırken genç kadının organlarının bağışlanacağı öğrenildi.

Zanlı ise "Pişmanım isteyerek vurmadım yanlışlıkla oldu" dedi.

17 YILDIR TECAVÜZE UĞRUYOR

[PAGE]

Antalya’da evli ve 3 çocuk annesi S.K. (30), 13 yaşından beri evli olduğu kocası hakkında kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girip, istemediği halde hamile bıraktığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Koca hakkında dava açıldı.

Antalya’nın Baraj Mahallesi’nde oturan evli ve 3 çocuk annesi S.K. (30), kendisini cinsel ilişkiye zorlayıp hamile bıraktığını öne sürdüğü eşi Hayrettin K. (41) hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

S.K., savcılığa verdiği ifadesinde şöyle konuştu: “Hiç istemediğim halde 13 yaşındayken, evlendirdiler. Hayrettin cinsel ilişki istemediğimde beni dövüyordu. Zaman zaman zorla ters ilişki kuruyor, ‘Nikâhlı karımsın; mecbursun’ diyordu. Kardeşinin terörist olduğunu söyleyerek tehdit ediyordu. İstemediğim halde hamile bırakıp, doğum yaptırttı. Ayrılmak istedim. Boşanma davası açtığım için beni yine dövdü. Çocuklarımı alıp, evden kaçtım.”

Gözaltına alınan Hayrettin K. ise suçlamaları reddettiyse de çiftin 13 ve 10 yaşındaki çocukları annelerine destek verdi. Hayrettin K. hakkında, cinsel saldırı, tehdit ve darp suçlamalarıyla 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlayacak. Çiftin boşanma davası ise sürüyor.