BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cemi arabaya ben aldım

Cem Garipoğlu'nun tutuklanmasının ardından dün gözaltına alınanlardan şok itiraflar geliyor.. Arka bahçe aydınlanıyor..

Abone ol

Münevver karabulut cinayetinde arka bahçe aydınlanıyor...

Cem Garipoğlu'nun yakalanmasının ardından yardım ve yataklık edenlerin açığa çıkarılması için polisin sürdürdüğü araştırma sonuç vermeye başladı.

2 SANIK İTİRAF ETTİ

Dün gözaltına alınanlardan 2 sanıktan önemli itiraflar geldi. 2 sanık da Cem Garipoğlu'nun cinayetten sonra saklanmasına yardım ettiklerini kabul etti. Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet badur ile Adana'da gözaltına alınan ve polislere "Sizi bekliyordum" diyen Satın Alma Müdürü Mehmet Karakayalı suçlarını itiraf etti..

CİNAYET GÜNÜ CEM'İ ARABAYA BEN ALDIM

Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur, "Cinayet günü Cem'i arabaya ben aldım. Patronum Garipoğlu istedi, ben de aldım" dedi. Batur, gözaltından önce Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda "Cinayet günü Garipoğlu ailesiyle hiçbir görüşme yapmadığını" söylemişti.

Gözaltında tutulan 5 kişi için Savcılık'tan ek süre alındı.

BABA NİDA GARİPOĞLU SUSMA HAKKINI KULLANDI

Silivri Cezaevi'nde bulunan Baba Nida Garipoğlu da ifadesi alınmak üzere cezaevinden alınan izinle Adliye'ye getirildi. Daha önceki ifadesi çelişkili bulunduğu için yeniden sorgu için izni alınan Baba Garipoğlu, bu kez ifade vermedi; konuşmadı; susma hakkını kullandı.

VALİ: GÖZALTILAR SÜREBİLİR

Vali Güler ise yaptığı açıklamada "Gerekirse yeni gözaltılar olabilir" diyerek arka bahçe gözaltılarının süreceği mesajını verdi.