BIST 10.061
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.431,92
HABER /  DÜNYA

İntikam dizisinde beklenmedik değişiklik

Rayting rekortmeni dizinin ekibinden bir isim gitti. Aslı karakterini bundan böyle dondurma güzeli oynayacak.

Abone ol

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi "İntikam"da beklenmeyen değişiklik! Dizinin son bölümleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu diziden ayrılıyor...

Dilşad Çelebi'nin birinci sezonunda canlandırdığı 'Aslı' karakterini bundan böyle güzel oyuncu Zeynep Özder canlandıracak. Özder daha önce "Aşk ve Ceza" ve "Koyu Kırmızı" gibi başarılı dizi projelerinde yer almıştı.

zeynep-özder.jpgDONDURMA GÜZELİ GELDİ

Türkiye'nin reyting rekorları kıran dizisinde rol alan ünlü oyuncu oynadığı bu dondurma reklamı ile gündeme gelmişti.

Kariyerinin ilk yıllarında oynadığı bu reklam da büyük ses getirmişti.

HEM GÜZEL HEM ZEKİ

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu annesi ve babası memur olduğu için Sinop, Bolu, Kocaeli, Aarhus ve İstanbul’da yaşadı. 1999 senesinde kazandığı Kocaeli Körfez Fen Lisesi’nde, evleri depremden hasar gördüğü için bir sene yatılı olarak eğitim gördü.

2002 senesinde burslu olarak kazandığı İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünü 2008 senesinde bölüm ikincisi olarak bitirdi.

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Oyunculuğunun ilk yıllarında Timur Savcı, Tomris Giritlioğlu ve Osman Sınav gibi yapımcılarla çalışma; Şahika Tekand ve Laçin Ceylan gibi isimlerden ders alma şansını yakaladı.

Ünlü oyuncu daha sonra Gönülçelen ve Seni Bana Yazmışlar dizisinde rol aldı.Kadrosunda  Cemal Hünal, Yeliz Kuvancı,Erdem Akakçe, Tuna Orhan gibi isimlerin bulunduğu Seni Bana Yazmışlar 10. bölümünde final yapılarak yayından kaldırıldı.

DİZİDEN AYRILAN OYUNCU İNTİKAM'DA BİR SAHNEDE

intikam-dizisi-dilşad-çelebi.20130813092256.jpg