BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.437,98
HABER /  GÜNCEL

İntihar notu her şeyi anlatıyor!

2 çocuk babası, temizlik elemanı adam 'bayram geliyor' diye düşündü. İşin içinden çıkamadı. Bir not yazdı ve kendini astı!

Abone ol

Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde temizlik elemanı olarak çalışan bir kişi, fakültenin çatısında kendisini asarak intihar etti.

Taşeron firmada temizlik işçisi olarak çalışan 2 çocuk babası D.A (40) , bu sabah evden çıkıp, fakülteye geldi. Binayı açan kişi, bir süre sonra eşi 40 yaşındaki eşini telefonla arayarak, “Artık yapacak bir şey kalmadı. Bayram geldi. Çocukların ve çevremdeki kişilerin yüzüne bakacak halim kalmadı. Hakkınızı helal edin” diyerek kapattı.

"LAN PARA KARŞIMA ÇIKMA"

Bu sözlerden tedirgin olan kadın, eşini tekrar aradı, cevap alamayınca fakültede birlikte çalıştığı arkadaşlarına durumu bildirdi. Fakülte çalışanları yaptığı araştırma sonunda kişinin binanın çatısındaki gölgeliğin demir borusunda iple asılı cesedini buldu. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede kişinin intiharından önce bıraktığı veda mektubu bulundu. D.A, ‘Lan para. Bu dünyada beni mahvettin. Öbür dünyada karşıma çıkma’ yazılı not bıraktı.

D.A'nın TOKİ konutlarında dar gelirliler için yapılan sitede oturduğu, 3 kredi kartı bulunduğu, kredi kartlarının borcunu da ödeyemediği anlaşıldı. Savcının incelemesi sonrası cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan kişinin intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor.