BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.443,14
HABER /  GÜNCEL

İntihar eyleminde küçük kız titreyince

Karısı tarafından terkedilen baba, küçük kızıyla birlikte çatıya çıktı. 6 saatlik eylem sırasında dramatik görüntüler ortaya çıktı.

Abone ol

Adana'da eşi tarafından terk edilen inşaat işçisi 34 yaşındaki Önder Köstuğ, yanına 7 yaşındaki kızı E.'yi de alıp, sıvasını yaptığı 6 katlı binanın çatısına çıkarak, intihara kalkıştı.

6 saat boyunca eylemini sürdüren Önder Köstuğ, kızının soğuktan titrediğini fark edince, montunu çıkarıp, sardı. Polisin uzun süre dil döktüğü Önder Köstuğ, ikna olup, damdan indirildi. 

KARISI BOŞANMA DAVASI AÇINCA ÖFKELENDİ

Merkez Sarıçam İlçesi Şahintepe Mahallesi'nde yaşayan Önder Köstuğ, şiddet uyguladığı 8 yıllık eşi Özlem Köstuğ evi terk edip, boşanma davası açınca öfkelendi. Barışma girişimleri sonuçsuz kalan Önder Köstuğ, dün öğle saatlerinde 7 yaşındaki kızı E.'yi okuldan alıp, aynı mahallede sıvasını yaptığı 6 katlı binanın damına çıktı. 

YANINA GELMEDİĞİ TAKDİRDE KIZIYLA BİRLİKTE ATLAYACAĞINI SÖYLEDİ

Önder Köstuğ, cep telefonundan aradığı eşine yanına gelmediği taktirde kızıyla birlikte atlayacaklarını söyledi. Özlem Köstuğ, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine giderken, itfaiye ve sağlık ekibini de yönlendirdi. Polisler, inşaat halindeki binanın çatısında bekleyen Önder Köstuğ'u intihardan vazgeçirmek için uğraş verdi, eşini olay yerine çağırdı.

BABASININ BOYNUNA SARILIP İNMESİNİ İSTEDİ

Yakınlarını ve polisleri yanına yaklaştırmayan Önder Köstuğ, merdivenlere kadar gelen eşinin yalvarmalarına da olumsuz cevap verdi. Babasının yanından ayrılmayan küçük E. de aynı çabayı gösterdi. Zaman zaman babasının boynuna sarılıp aşağıya inmesini isteyen küçük kızın da çabaları sonuçsuz kaldı. Uzun süre damda ve ayakta kalan küçük kız, soğuktan titremeye başladı.

KIZININ ÜŞÜMESİNE GÖNLÜ RAZI OLMADI

Ayakta durmakta zorlanan küçük kız, zaman zaman yere diz çökerek ısınmaya çalıştı. Bazen de olduğu yerde zıpladı. Kızının üşüdüğünü fark eden Önder Köstuğ, sırtından çıkardığı montu kızına sardı. Kızının daha fazla üşümesine gönlü razı olmayan Önder Köstuğ, sonunda eyleminden vazgeçti. Polisin yardımıyla inşaattan indirilen baba ile kızı, ambulansa alınıp sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra Sarıçam Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.