BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.398,55
HABER /  DÜNYA

İntihar eden polisin annesi gelinini suçladı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde nöbet tutarken intihar eden polis memurunun annesi, "4 oğlumun en güzeliydi, oğlumu eşi yaktı" diyerek gözya...

Abone ol

Hatay’ın İskenderun ilçesinde nöbet tutarken intihar eden polis memurunun annesi, "4 oğlumun en güzeliydi, oğlumu eşi yaktı" diyerek gözyaşı döktü.
İskenderun’da dün Sanayi Sitesi’nde bulunan Şehit Haydar Polis Merkezi Amirliği önünde nöbet tutarken beylik tabancasıyla göğüsüne ateş ederek intihar eden Mehmet Kaya (25)’nın cenazesi, memleketi Adana’daki adli tıp kurumu morguna getirildi. Polis memuru burada otopsi yapıldıktan sonra yakınları tarafından alınarak merkez Seyhan ilçesi, Yenidoğan Mahallesi’ndeki baba ocağına götürüldü. Cenaze nakil aracıyla evinin önüne getirilen polis memuru için mahalleli gözyaşına boğuldu. Baba Hüseyin ile anne Sultan Kaya gözyaşlarını tutamadı.
Anne Sultan Kaya’yı polis memurları teselli etmeye çalıştı. Anne Kaya polis memuruna sarılarak, "Oğlum çok güzeldi bizi yaktı" diye ağladı. Anne Kaya’nın sarıldığı polis müdürü de gözyaşlarını tutamadı. Anne Sultan Kaya, "Dayanamıyorum" diye ağlayarak oğlunu görmek istedi. Ancak mezarda görmesi gerektiği söylenerek oğlunu görmesine izin verilmeyen anne cenaze aracına sarılarak, "Bunun için mi polis oldun" diye gözyaşlarına boğuldu.
Polis memurları ve Kaya’nın yakınları onu sakinleştirdikten sonra dua okundu. Duanın ardından polis memurunun cenazesi Buruk Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Bu arada anne Sultan Kaya, polis memurunun ve yakınlarının yardımıyla mezara gitmek üzere hareket ettiği sırada, "4 oğlum var en güzel oğlumdu. En çok onu seviyordum, İnci onu yaktı. O ilk göz ağrımdı. Niye yaktın İnci" diyerek ağıt yaktı.
Annenin ağıtları karşısında polis memuru ve müdürü de gözyaşlarını tutamadı. Polis memurunun cenazesi daha sonra Buruk Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.
(İHA)