BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  DÜNYA

İNTİHAR EDEN ASTSUBAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ankara’da eşini görev yaptığı hastaneye bıraktıktan sonra aracının içinde intihar eden Astsubay Yalçın Uyur, memleketi Aydın’da düzenlenen a...

Abone ol

Ankara’da eşini görev yaptığı hastaneye bıraktıktan sonra aracının içinde intihar eden Astsubay Yalçın Uyur, memleketi Aydın’da düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Görev yaptığı Ankara’da beylik tabancası ile intihar eden 12 yıllık Astsubay Yalçın Uyur’un cenazesi, bugün memleketi Aydın’a getirildi. Astsubay Uyur için düzenlenen askeri törene Aydın İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bülent Bulut, Uyur’un babası Hüseyin Uyur ve annesi Afet Uyur, askeri erkan, Uyur’un mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Cenaze, baba ocağında alınan helalliğin ardından Aydın merkez Emir Sultan Camii’ne getirildi. Anne Afet Uyur, tören sırasında ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı anne ve babayı yakınları teselli etmeye çalıştı. Uyur’un cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Ankara’da Salı sabahı meydana gelen olayda Astsubay Yalçın Uyur, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli hemşire eşi Miray Uyur’u hastaneye bıraktıktan sonra yol kenarına çektiği aracının içinde beylik tabancası ile başına ateş ederek intihar etmişti. Olayı öğrenince fenalaşan 8 aylık hamile Miray Uyur, çalıştığı hastanede tedavi altına alınmıştı.