BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,83
ALTIN 2.414,42
HABER /  GÜNCEL

İnternette DTPli diye gösterdiler

Sağduyu çağrılarına rağmen provokasyonlar sürüyor. Denizli'de yine tehlikeli bir gelişme yaşandı.

Abone ol

Denizli'deki Urfa Sofrası adlı kebap salonunun sahibi AK Partili Cevdet Çiftçi, son birkaç günde bazı kimselerin, kendisinin DTP il başkanı olduğuna dair e-posta gönderdiğini belirterek tepki gösterdi.

İŞYERİNİN ÖNÜNE TÜRK BAYRAĞI ASTI

Olay sonrası işyerinin önüne büyük bir Türk bayrağı asan Çiftçi, düzenlediği basın toplantısında da yıllardır Denizli'de bulunduğunu, şahsı ve şirketi hedef alınarak karalama kampanyası başlatıldığını söyledi.

 DTP'Lİ İL BAŞKANI DİYE İNTERNETTE HEDEF GÖSTERDİLER

AK Parti'de il yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı yaptığını, halen il disiplin kurulu asil üyeliğinin devam ettiğini aktaran Cevdet Çiftçi, "Bu bir linç girişimidir. Bu alçakça bir saldırıdır. Bunu yapanlarla adalet önünde hesaplaşacağım. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ülkenin bu hassas döneminde birileri bu olayı provoke ediyor. Biz asla buna müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Denizli halkını da sağduyuya çağıran Çiftçi, "Kesinlikle bunlara prim vermeyelim. Olaydan sonra az da olsa müşterilerimizin azaldığını hissettik. Konuyla ilgili birçok telefon alıyoruz. Ülkeyi karıştırmak adına başıma gelen çok ciddi bir olay. Benim çoluğum çocuğum, ailem bu konudan dolayı tehlikede." şeklinde konuştu.

Kendisinin vatan ve bayrak sevgisi sorgulamanın kimsenin haddi olmadığını vurgulayan Çiftçi, "Bir insanı her şeyle suçlayabilirsiniz ama vatanıyla, bayrağıyla, milletiyle yargılayamazsınız. Buna kimsenin hakkı yok. Benim hakkımda hiç kimse böyle bir suçlama yapamaz. Ben vatanımı, milletimi, bayrağımı çok seviyorum ve sevmeye de devam edeceğim. Bunu yapanlar o kadar çirkince, bilgisizce yapmış. Aslı astarı yok, tamamıyla yalan." ifadelerini kullandı.

Sözkonusu e-postaları yollayanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu da kaydeden Çiftçi, bu kişilerle adalet önünde hesaplaşacağını söyledi.