BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,82
ALTIN 2.389,92
HABER /  GÜNCEL

Inter Trabzon'da işi bitirmek istiyor

Inter'in teknik direktörü Claudio Ranieri ve kaptan Zanetti, Trabzonsporu yenerek lige konsantre olmak istediklerini açıkladı.

Abone ol

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Trabzonspor ile karşılaşacak Inter'de, teknik direktör Claudio Ranieri kaptan Zanetti ie basın toplantısı düzenledi.

Trabzon Havalimanı'nda kendilerine gösterilen ilgiden bahsederek sözlerine başlayan Ranieri, ''İki defa hayatımda çok şaşırdım. Hiçbir zaman kimse bu şekilde beni karşılamadı. Çiçekler ve hediyeler verdiler. Maçta aynı şey olmayacak ama Trabzon'da bize gösterilen ilgiye çok şaşırdım. Trabzon'un bu kadar ilgi göstermesine çok teşekkür ediyorum'' dedi.

STRATEJİLER HAZIR

Trabzonspor'un da gruptan çıkma şansının bulunduğunu vurgulayan Ranieri, ''İki takım da yarın en iyisini yapmaya çalışacak. Tabii ki biz Inter olarak her zaman kazanmak için oynuyoruz. Ona göre bütün antrenmanlar yapıldı. Tüm oyuncularla ona göre strateji kurduk. Kazanmaya çalışacağız. Biz de maçın ortasında duruma göre oyuncu değişiklikleri yapabiliriz. Bizim için yarın en önemli şey kazanmaktır.'' ifadelerini kullandı.

"GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ" 

Kaptan Javier Zanetti ise ilk maçta Trabzonspor'un gücünü gördüklerini belirterek, ''Biz de buna göre hazırlandık. Yarınki maçta biz de gücümüzü göstereceğiz'' dedi. Kazanmaları halinde kendilerini daha rahat hissedeceklerini kaydeden Zanetti, ''Kazanmak öz güvenimizi daha da arttıracaktır. Kazanarak kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Konsantrasyonumuzu belli bir süre için İtalya ligine vereceğiz'' şeklinde konuştu.