BIST 10.743
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.504,00
HABER /  SPOR

İnter liderliği devretti

İnter puan kaybetti liderliği Roma'ya devretti. Milan üst üste üçüncü puan kaybını yaptı.

Abone ol

Dünyaca ünlü yıldızları kadrosunda barındıran Kırmızı-Siyahlılar, Siena ile evinde 0-0 berabere kalıp, üst üste 3. maçında da sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Inter yine puan kaybetti
Şike skandalında aldığı cezadan dolayı İtalya Ligi’nde sezona - 8 puanla başlayan Milan, aldığı sonuçlarla taraftarını üzmeye devam ediyor. Serie A’da Livorno, Şampiyonlar Ligi’nde Lille ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Kırmızı-Siyahlılar dün de evinde Siena karşısında sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Devler Ligi’nde hafta içinde sahasında Bayern Münih şoku yaşayan Inter, Cagliari ile 1-1 berabere kalınca, zirveyi Roma’ya devretti. Colucci’nin golüne Grosso karşılık verdi.

Zirvede Roma var...
Inter’in puan kaybıyla Serie A’da liderlik koltuğunun yeni sahibi Roma oldu. Sarı-Kırmızılılar, Olimpiyat Stadı’nda Empoli engelini Montella’nın golüyle geçip, zirveye 1 puan farkla zirveye kuruldu. Fiorentina da sezonun ikinci galibiyetini Cagliari önünde elde etti: 3-0. Mor Menekşeler adına fileleri Jörgensen, Toni ve Danielli havalandırdı.

Diğer sonuçlar şöyle:
Sampdoria-Parma: 3-2.
Messina-Livorno: 0-1 (Danilevicius).
Udinese-Ascoli: 0-0.

Feyenoord’u Pierre kurtardı
Hollanda Ligi’nin dişli ekiplerinden Feyenoord, NAC Breda’yı 3-2 mağlup ederken bir dönem Fenerbahçe forması giyen Pierre van Hooijdonk galibiyeti getiren isim oldu. Kırmızı-Beyazlılar’ın galibiyet golünü kaydeden tecrübeli oyuncu, sahada kaldığı 79 dakikada yıldızlaştı. UEFA Kupası’nda Kayserispor’u eleyen AZ Alkmaar Den Haag ile 2-2 berabere kaldı.

Hollanda Ligi’nde alınan diğer sonuçlar şöyle:
Groningen-Vitesse: 4-3.
Utrecht-Ajax: 2-3.

Emreli Newcastle yine mağlup: 2-0
Temsilcimiz Emre Belözoğlu’nun takımı Newcastle United’ın kötü gidişi sürüyor. İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United’ın konuğu olan Siyah-Beyazlılar sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Glenn Roeder’ın öğrencileri kötü gidişini sürdürdü. Maça ilk 11’de başlayan Emre, 69.dakikada yerini Pattison’a bıraktı. Tugay Kerimoğlu’lu Blackburn de Wigan’ı 2-1 mağlup etti. Tugay 70 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu sergilediği oyunla galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Sezona büyük hedeflerle başlayan Tottenham da Portsmouth’u 2-1’lik sonuçla geçmesini bildi. West Ham ise evinde Reading’e 1-0 yenilip taraftarlarını üzdü.