BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Tiganadan çalışmadık itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, kaybedilen puanları takımın yorgunluğuna bağladı.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana son dakikada yedikleri golden dolayı bu akşam üzgün olduklarını belirtti. Çok iyi çalışmadıklarını dile getiren Tigana, Nobre'nin sakatlanmasından sonra çok az pozisyona girdiklerini kaydetti.

Tigana, birçok genç oyuncularının üst seviyede futbol maçı yapmadıklarını belirterek, şöyle devam etti: "Bu eforları tekrar gösterme alışkanlığı olmadığı için bunları onlara izah etmek kolay olmuyor. Şunu unutmayın ki Toraman ve Zan da sakatlıktan yeni çıkan iki arkadaşımız. Sadece maç yaptılar. İdman diye bir şey yapamadılar neredeyse.Son dakikalardaki disiplin eksikliğini de unutmamak lazım."

Teknik açından da yeterli olmadıklarını kaydeden Tigana, yorgun olduklarını ve gereksiz bir faulden dolayı gol yediklerini söyledi.

KAYSERİ ERCİYES SONUÇTAN MEMNUN

Kayseri Erciyesspor Yardımcı Antrenörü Alaattin düzenlediği basın toplantısında, yorgun ve gününde olmayan Beşiktaş'ı yenebilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Önemli olanın Beşiktaş'tan puan almak olduğunu ifade eden Demirözü, ''Bunu başaran futbolcularımı kutluyorum. Kayseri Erciyesspor zor günler geçiriyor. İnşallah bu maç Kayseri Erciyesspor'un dirilişi olur'' dedi.