BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Instagram'ın kralı Dan Bilzerian saldırıdan kaçış anını kaydetti

ABD, Las Vegas'taki konserde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Yapılan açılamada 20'den fazla ölü 100'den fazla yaralı olduğunu belirtti. Saldırı esnasında Instagram'ın Kralı olarak bilinen Dan Bilzerian da kalabalık arasındaydı.

Abone ol

ABD, Las Vegas'taki konserde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Yapılan açılamada 20'den fazla ölü 100'den fazla yaralı olduğunu belirtti. Şüphelinin güvenlik güçleri tarafından ölü ele geçirildiği bilgisine yer verildi. Las Vegas polisi saldırganın 32'nci kattan dinleyicilerin üzerine ateş açtığını belirtti.

CANINI KURTARMAK İÇİN KAÇTI

Kalabalığın üzerine ateş açıldığı olayda en az 20 ölü ve 100'ün üzerinde yaralıların olduğu bilgisine ulaşılırken, 22 milyondan fazla takipçisiyle Instagram'ın Kralı olarak bilinen Dan Bilzerian da konsere katılan isimler arasındaydı. Olay sonrası ortaya çıkan görüntülerde kalabalığın üzere ateş açıldığı esnada Dan Bilzerian da canını kurtarmak için büyük bir panikle kaçtığı görülüyor.

İKİ POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ

Görevli olmamasına rağmen olay yerine gelen iki polis memurunun ise hayatını kaybettiği belirtildi. Polisin kimliği açıklanmadı.