BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İnsanlığı Batı'dan öğrenecek değiliz!

Prof.Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan: 'İnsanlığı ABD, İsrail ve Batı'dan öğrenecek değiliz.'

Abone ol

İNTERNET HABER-  Saadet Partisi GİK Üyesi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, muhtemel Suriye müdahalesi ve Ortadoğu'da meydana gelen hadiselerle ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

"İnsanlığı ABD, İsrail ve Batı'dan öğrenecek değiliz" diyen Dr. Fatih Erbakan, ABD ve Batı destekli olası Suriye müdahalesine de değinerek, müslüman ve mazlum milletlerin, ellerinde müslüman kanı ile Ortadoğu'da harita çizen zalimlerin insafına terk edilmemesi gerektiğini ifade etti.

İşte Dr. Fatih Erbakan'ın açıklamasından satırbaşları:

SİYONİZM ŞUURLU İNSANLARIN İKTİDARINI İSTEMEZ 

Son günlerde özellikle Mısır ve Suriye merkezli yaşanan hadiseleri büyük bir endişe ile takip etmekteyiz. Mısır’da yaşanan hukuksuz ve insafsız hadiseler neticesinde İhvan-ı Müslimin’in üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu binlerce insan şehit edilmiş, yüzlerce insan gözaltına alınmış ve maalesef işkence edilerek sorgulanmışlardır. Mısır’da yaşanan hadiseler bir kez daha göstermiştir ki; Siyonizm ve yerli işbirlikçileri, inançlı, şuurlu insanların Müslüman toplumlarda söz sahibi olmasına asla tahammül edememektedirler. İnşaallah dış güçler ve işbirlikçilerinin tüm çabalarına rağmen Mısır halkı, Hakk’ın yanında hareket edecek ve onurlu direnişinin sonucunda zaferi elde edecektir.

SURİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KİMYASAL SALDIRI ALÇAKLIK, VAHŞİLİK, BARBARLIKTIR

ABD ve İsrail destekli Mısır cuntasının darbesi dünya gündemindeki sıcaklığını korurken, gözlerden kaçırılan Suriye katliamı elbette biz Milli Görüşçülerin ehemmiyetle üzerinde durması gereken bir hadisedir. Çoluk çocuk demeden gerçekleştirilen bu katliama sessiz kalmak şüphesiz dilsiz şeytan olmaktan başka bir şey değildir. Binlerce kardeşimizin hayatını kaybettiği kimyasal saldırı kim tarafından yapılmış olursa olsun en hafif ifade ile alçaklık, vahşilik, barbarlık ve insanlıktan nasibi alamamışlıktır.

İNSANLIĞI ABD, İSRAİL VE BATI'DAN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ

Yapılan katliamın hemen ardından sözde harekete geçen ABD, İsrail ve Batılı devletlere ise kanlı geçmişlerini hatırlatmak istiyoruz. Henüz çok uzakta değil bundan birkaç yıl önce Irak’ta öldürülen 1,5 milyon masum insanın, Afganistan’da katledilen yüzbinlerce müslümanın, Pakistan’da, Sudan’da, Arakan’da, Çeçenistan’da, Bosna’da ve Dünya’nın neredeyse tüm islam coğrafyalarındaki mazlumların kanları ellerinde henüz kurumamış olanların, İslam alemine insanlık dersi vermeye kalkışmasını hayretler içerinde karşılamaktayız.

Yaşanan bütün bu katliamlara rağmen islam aleminin yöneticilerinin bir araya gelmek şöyle dursun, tavırlarını başta ABD olmak üzere batılı güçlerin güdümünde belirlemeleri, mazlum insanları zalimin insafına bırakmaları ise işbirlikçiliğin geldiği son noktayı gözler önüne sermesi açısından hayret vericidir.

SURİYE SİYONİZM'İN AJANDASINA GÖRE İNŞAA EDİLEMEZ

Suriye’de yaşanan hadiseler zulümdür, katliamdır ve vicdanı olan her insan gibi canımızı yakmaktadır. Bu zulmü yapan rejim ve bu rejimin başında bulunanlar ise katliamın sorumlularıdır ve elbette biran evvel kendi halklarına zulmetmeyi bırakıp gitmelidirler. Esad, İslam ülkeleri tarafından uzaklaştırılmalı ve Suriye siyonizmin ajandasına göre değil, Suriye halkının ve İslam aleminin menfaatleri doğrultusunda yeniden inşaa edilmelidir. Ancak onu gönderecek olan ABD, İsrail yada Batılı güçler olamaz olmamalıdır. Tam 40 yıldır Milli Görüş olarak haykırmış olduğumuz İslam aleminin birlik ve beraberliği tesis edilmeden bu katliamlar eli kanlı mihraklar tarafından durdurulamaz. Irak’ta binbir bahane ile yıkılan Saddam sonrası yaşananlar ortadadır. Allah muhafaza Suriye’ye dış güçler tarafından yapılacak olan bir müdahale yeni katliamların habercisi olmaktan başka bir adım olmayacaktır. Yapılması gereken Esad’ın, İslam aleminin eli ile görevinden uzaklaştırılması ve yine İslam ülkelerinin kontrolünde bir Suriye inşaa edilmesidir.

Cenab-ı Allah en kısa sürede İslam ülkelerinin bir araya gelmesini ve bu katliamların durdurulmasını nasip etsin. Mazlum Suriye ve Mısır halkına zulmedenler unutmasınlar ki “Zulüm ile abad olanın sonu berbad olur.”