BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

İngiliz turiste büyük sürpriz

Ölümün kıyısından dönen İngiliz turist için sürpriz doğum günü partisi. Marmaris'te hayata dönen turist böyle hayata tutundu.

Abone ol

Tatil yaptığı Marmaris'te geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede yeniden hayata döndürülen İngiliz turist, düzenlenen sürpriz doğumgünü partisiyle yeni yaşamını ve yeni yaşını kutladı.

Marmaris Ahu Hetman Hastanesi'nden alınan bilgiye göre, 3 gün önce kaldığı otelin odasında aniden rahatsızlanan Anthony Seddon'in (60), sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalede kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ahu Hetman Hastanesi'ne kaldırılarak yoğum bakım ünitesinde tedaviye alınan Seddon, doktorlar tarafından hayata döndürüldü.

Hastane kayıtlarında 60 yaşına basacağı öğrenilen İngiliz turist için sağlık personeli tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Hemşireler tarafından getirilen yaş günü pastasındaki mumları üfleyen Seddon, yeni yaşamını ve yeni yaşını kutlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Rahatsızlığı nedeniyle tatilinin yarım kalmasının kendisini üzdüğünü belirten Seddon, ''Sürpriz doğum günü kutlaması beni hem şaşırttı, hem de çok mutlu etti. 'Meleklerim' dediğim hemşirelere, hasta bakıcı arkadaşlarıma ve doktorlara teşekkür ediyorum. Bu kutlama benim için moral oldu'' dedi.

Hastanede doğum gününü kutlayacağının daha önce hiç aklına gelmediğini ifade eden Seddon, en önemli şeyin sağlık olduğunu bir kez daha anladığını ve biran önce sağlığına kavuşarak evine dönmeyi dilediğini kaydetti.

İngiliz turistin doktoru Kardiyoloji Uzmanı Özcan Özkumova ise gazetecilere yaptığı açıklamada, tatil için gelen insanların sağlık ile ilgili yaşanan olumsuzluklardan ötürü morallerinin bozulduğunu ve bunun da tedavi sürecini olumsuz etkileyebildiğine dikkati çekti.

Hastaya moral vermek amacıyla böyle bir kutlama düzenlediklerini anlatan Dr. Özkumova, ''Anthony Seddon'un sağlık durumunun iyiye gidiyor. Hastamızı tedavisi tamamlandıktan sonra ülkesine göndereceğiz'' diye konuştu.