BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.492,03
HABER /  GÜNCEL

İngiliz futbolcular bile itiraf etti

Penaltı golüyle Beşiktaş'ğ 2-1 yenen Stoke City'de futbolcular bile penaltı kararına inanamıyor.

Abone ol

Stoke City karşısında oynadığı güzel futbolun karşılığını alamayan ve büyük üzüntü yaşayan Beşiktaşlı oyuncular ile İngiliz kulübünün futbolcuları arasında maç bitiminde penaltı pozisyonu konusunda ilginç diyalogların geçti.

Milliyet'ten Serdar Sarıbağ imzalı haberde Stoke City'li futbolcuların itiraflarına yer verildi.

Siyah - beyazlı futbolcular, Fransız hakem Gauiter’in verdiği penaltı kararına isyan ederken, Stoke City’li oyuncuların Beşiktaşlıları koridorlarda teselli ettikleri vurgulandı.

Stoke Cityli oyuncuların İngilizce bilen Beşiktaşlı futbolcularla yaptığı konuşmalarda “İsyanınızda haklısınız ama maçın sonucunu değiştirmeye imkan yok. İngiltere Premier Ligi’ndeki hiçbir hakem bu pozisyona penaltı çalmaz. Açıkcası biz de şaşırdık. Sizler çok iyi oynadınız. Böyle bir mücadele beklemiyorduk. Bize göre maçın hakkı beraberlikti. Ancak futbolda böyle durumlar hep oluyor. Bu sadece sizin başınıza gelen bir durum değil. Umarız hep birlikte ikinci tura çıkarız” ifadelerini kullandıkları belirlendi.

Penaltı golüyle üç puanın sevincini yaşayan Stoke Cityli oyuncular, maçın berabere bitmesi durumunda ise gruptan çıkma şansının çok büyük riske gireceğini de Beşiktaşlı oyuncularla paylaşırken, kritik kurtarışlar yapan Rüştü’yü ayrıca tebrik ettikleri bildirildi.