BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.436,45
HABER /  SEÇİM

İnci Yeşilyurt AK Parti aday adayı oldu

Evlilik ve iletişim uzmanı İnci Yeşilyurt milletvekili aday adayı oldu. AK Parti İstanbul 3. bölge adayı olan İnci Yeşilyurt kimdir?

Abone ol

AK PARTİ aday adayları listesine yeni bir isim daha eklendi. Evlilik ve iletişim uzmanı İnci Yeşilyurt milletvekili aday adayı oldu.

Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanı, Evlilik ve iletişim Uzmanı İnci Yeşilyurt; Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olarak başvuru yaptı. Aile mutluluğuna ve huzuruna önem veren İnci Yeşilyurt'un bu yoldaki sloganı ise "Mutlu Aile, Güçlü Türkiye" oldu.

MUTLU AİLE, GÜÇLÜ TÜRKİYE

İnci Yeşilyurt siyasete Ak Parti ile adım attı. Evlilik ve mutlu aile konularında çok sayıda bilimsel çalışması ve kitapları bulunan Yeşilyurt, “mutsuz evliliklerin dermanı” olarak ta biliniyor.

Yeşilyurt, özellikle Ak Partili Belediyelerle koordineli olarak yaptığı seminerlerde, ilçe halkına mutlu evlilik sırlarını anlattı. Bütün yıl boyunca düzenlediği seminerlerle, binlerce aileye ulaşarak, mutluluk formülünü anlattı. Yeşilyurt’un tavsiyeleri üzerine, boşanmak üzere olan yüzlerce çift boşanmanın eşiğinden döndü.

MUTLU AİLE MUTLU TOPLUM DEMEKTİR

Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanlığı görevini de yürüten İnci Yeşilyurt, “mutlu bir toplum oluşturmak için, ailelerin mutlu ve huzurlu olmalarını sağlamalıyız. Bunun için çok da fazla bir şeye ihtiyaç yok. Aile bireylerinin, hoşgörü, anlayış ve dayanışma ruhunun yeniden canlandırılması gerekiyor. Biz kaybolan bu güzel duyguları, Ak Parti iktidarında, belediyelerimizle yapmış olduğumuz koordineli çalışmalarla halkımıza anlattı. Sudan sebeplerle boşanmanın eşiğine gelen, yüzlerce aileyi o faciadan kurtardık.” Dedi.

MUTLU AİLENİN SIRRI O KİTAPLARDA

İnci Yeşilyurt, sadece seminer ve karşılıklı görüşmelerle değil, kaleme aldığı onlarca kitaplarıyla da ailelerimize mutluluğun formülünü anlattı.

İşte o kitaplar: Kocacım istersen kölen olurum, Vitrin sizsiniz, benim kocam çok zor, aşkım ayağını denk al, beyni bakire aşıklar gibi çok sayıda kitabı bulunuyor.

İnci Yeşilyurt, toplumun en temel taşı olan aile sorunlarının çözümlerini meclise taşımak için Ak Parti 3. Bölge’den milletvekili aday adayı oldu.