BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,71
ALTIN 2.381,49
HABER /  MAGAZİN

İnanır yine iddialı!

Kadir İnanır, Mardin'de bir TIR şoförünü oynadığı ''Azap Yolu'' dizisini çekiyor.

Abone ol

Özel bir televizyon kanalında Şubat ayı ortasında yayına girecek olan "Azap Yolu" adlı dizi filmin çekimlerine Mardin'de başlandı. Ünlü sanatçı Kadir İnanır, dizi çekimleri için geldiği kentte yoğun ilgiyle karşılandı. 
     
"Azap Yolu" dizisi için Mardin'de kamera karşısına geçen Kadir İnanır, Midyat İlçesi'ne de gelerek tarihi ve turistik yerleri gezdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan İnanır, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. 
     
İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran sanatçı, "Mardin ve bölgesinde çekilecek dizi için geldik. Uzun soluklu bir dizi olacak" dedi. Dizinin ekranda tutulup tutulmayacağına ilişkin bir soruya İnanır, "Benim hiç kötü filmimi gördünüz mü? Bin 450 kilometrelik bir yol gelinir mi? Ben her zaman iddialıyım" yanıtını verdi. Midyat'ı çok beğendiğini de söyleyen İnanır, yeni açılan Beyzadem Lahmacun Salonu'nda onuruna verilen yemeğe katıldı. Kadir İnanır, Matiat Oteli'nde akşam yemeği yedikten sonra dizi çekimleri için Mardin'e hareket etti. 
     
Bir TIR şoförünün hayatını ve başından geçenleri konu alan dizinin başrol oyuncusu Kadir İnanır. Dizide ayrıca Miraç Eronat, Engin Şenkan, Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Sözen de rol alıyor. Yapımcılığını Faruk Turgut Gold Film'in üstlendiği, senaryosunu ise Nihat Durak'ın yazdığı dizinin yönetmeni ise Orhan Oğuz.