BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İnanılmaz olay! 1 milyon doları çöpe attı!

Kızı annesine sürpriz yapmak istedi. Ancak yaşlı kadın sürprizi görünce cin çarpmışa döndü. Çünkü bu sürprizle birlikte 1 milyon dolar çöpe gitmiş oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER
Dış Haberler

İsrail'in Tel Aviv kentinde ilginç bir olay yaşandı. Anat isimli kadın, yaşlı annesine sürpriz yapmak istedi. Yatağı eskiyen annesine yeni bir yatak aldı ve eskisini de çöpe attı.

ÇÖPE ATILAN YATAKTA 1 MİLYON DOLAR VAR

Annesinin bu hediyeyi büyük bir sevinçle karşılayacağını düşüyordu ancak yaşlı kadın yeni yatağı görünce cin çarpmışa döndü. Çünkü bankalara güvenmeyen yaşlı kadın hayatı boyunca biriktirdiği paraları çöpe atılan o eski yatağının içine koyuyordu. O paranın miktarı da tam 1 milyon dolardı.  

Bu paralardan haberi olmayan kızı Anat, yaptığı hatayı anladı ama iş işten geçmişti. Yatak çoktan şehir çöplüğünü boylamıştı.

3 ÇÖPLÜKTE 1 MİLYON DOLARI ARIYOR

Yaptığı sürprize bin pişman olan Anat şimdi oturduğu mahallenin çöplerinin götürüldüğü 3 ayrı çöplüğü tarıyor. Bir yandan da hazine avcılarını çöpten uzak tutmak için çaba sarf ediyor. Şu anda şehirdeki tüm çöplüklerde birçok çöpçü ve güvenlik görevlisi nöbetti.

Çöplüğün başında nöbet tutanlardan biri olan Yitzak Borba ise kadına yardım etmeye çalıştıklarını ancak bölgeye her gün 2 bin 500 ton çöp döküldüğünü söylüyor.

Paranın akibeti ise merak konusu...