BIST 10.471
DOLAR 32,86
EURO 35,23
ALTIN 2.452,35
HABER /  SPOR

İlk dört dakikada paramparça

Belçika basını, Fener'in galibiyetini böyle yazdı. İşte gazete başlıkları...

Abone ol

Belçika basını, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Anderlecht'i yenen Fenerbahçe'nin galibiyeti hakkettiğini yazdı.

Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden HLN, ''Anderlecht ilk dört dakika sonra elendi'' başlığını kullanarak, karşılaşmada Belçika ekibinin ilk dört dakikada paramparça olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin galibiyete rahat bir şekilde ulaştığını yazan gazete, ''Anderlecht parlamadan Fenerbahçe'ye yenildi ve UEFA Kupası'na düştü. Belçika takımının kaybı 10 milyon Avro. 8 yıldır Belçika'nın hiçbir takımı Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamadı'' ifadelerini kullandı.

Het Nieuj Wsblad gazetesi ise Anderlecht'in Fenerbahçe maçını kaybetmesiyle maddi olarak büyük fırsatı kaçırdığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin elini kolunu sallayarak galibiyete ulaşığını ifade eden gazete, ''Teselli ödülü UEFA Kupası. Tüm hayallerimiz dört dakika sonra paramparça oldu. Türkler elini kolunu sallayarak futbol oynadı. Kezman'ın golü Anderlecht'i öldürdü ve bu golün ardından Anderlecht maç boyunca kendini toparlayamadı'' yorumunu yaptı.