BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İlk dersi Değirmenci verdi

Avcılar Belediye Başkanı Değirmenci’nin, ilçede yaşayan her vatandaşın İngilizce ve bilgisayar öğrenmesi için hizmete açtığı kurslar, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Abone ol

Avcılar Denizköşkler’de 2 yıl önce hizmete açılan ve geçtiğimiz hafta sonu kış sezonu döneminin startını veren Başkan Değirmenci, gençlere sezonun ilk İngilizce dersini verdi.

Barış Manço Kültür Merkezi Ek Hizmet binasında herkese ücretsiz İngilizce ve Bilgisayar kursu verildiğini belirten Başkan Değirmenci, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekir. Bizde bu merkezde çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin daha iyi yetişmesini sağlayacağız” dedi.

“EĞİTİM ŞART”

Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Artık Türkiye’de tek dilin yetmediğini ifade ederek, tüm Avcılar halkını İngilizce öğrenmeye çağırdı.

Eğitim, kültür ve sanata verilen her hizmetin önemli olduğunu belirten Değirmenci, “Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir. Çağdaş, laik, demokratik bir Türkiye Cumhuriyeti için eğitim şarttır. Bunun için küçük büyük demeden her Avcılarlı’yı kurslarımıza davet ediyorum ” diye konuştu.