BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık yeni fragman 20. bölüm olay!

İlişki Durumu Karışık 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanda Ayşegül ve Can Ece'nin bebeğine bakıyorlar. Bebek Can'ı Ayşegül'e daha da yakınlaştırır Ayşegül'ün kafası yine karışık. İlişki Durumu Karışık 20. bölüm fragmanı

Abone ol

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İlişki Durumu Karışık 20. bölümde Can ve Ayşegül Ece'nin bebeğine bakıyor. Bu bebek yollarını ayıran ikiliyi birbirine bağlıyor ve Can Ayşegül'e yakınlaşmanın yeni yollarını arıyor. İlişki Durumu Karışık 20. bölüm fragmanı intenrethaber'de..

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 20. BÖLÜM FRAGMANI

İlişki Durumu Karışık son bölüm yine ekran başına kilitledi-son bölüm izleyin. İlişki Durumu Karışık 19. bölümde Can'dan uzaklaşmak isteyen Syşegül'ün başına gelmeyen kalmaz. Can'ın da yanına gelmesi ise tüm dengeler yine alt üst olur. Ece ise Mediha'nın başına açtığı dertle boğuşurken hayatının sınavını verir. Peki İlişki Durumu Karışık  20. bölümde neler olacak? İlişki Durumu Karışık  20. bölüm fragmanı izleyin..

İlişki Durumu Karışık 19. bölümde neler oldu, Ayşegül düğün günü terk edilmenin acısını yaşadı. Kötü günleri gerisinde bırakmak isteyen Ayşegül, Can’dan uzaklaşmak adına eğlenceli bir maceraya yelken açtı.

AYŞEGÜL DANSÖZ OLDU OLAY ÇIKTI!

Bu macerada ona Efe, Ece ve İsmail Dede de eşlik etti.

Mediha'nın bebek yalanını sürdürme çabası, Elif'in hayatında deprem etkisi yarattı. Çevirdikleri oyunla birlikte bir de Mediha'nın ilginç istekleriyle başa çıkması gerekti.Düğün günü olanları öğrenen Murat, Ece'nin telefonuyla Ayşegül'e destek olmak için harekete geçti. Can’ın kalbi Ayşegül diye atarken mantığı Elif’in yanında olması gerektiğini söyledi. Ayşegül’e kendini anlatmak isteyen Can farkında olmadan başlarını derde soktu.